Directorul ABA Crișuri, reclamat la DNA de finul primarului Oradiei

Data:

Director al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri din 2010, cu întrerupere doar în perioadele în care a deţinut funcţii mai mari, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor ori secretar de stat în Ministerul Mediului, UDMR-istul Pásztor Sándor a ajuns în vizorul procurorilor.

BIHOREANUL a aflat că Paul Grama, patronul firmei Romanada River, care administrează cunoscutul restaurant The Bridge de lângă Podul Intelectualilor, l-a reclamat la DNA Oradea pentru abuz în serviciu, acuzându-l că i-a blocat un proiect important. Estimată la 200.000 euro, investiţia este prea mică pentru competenţa procurorilor anticorupţie care, după ce au audiat mai mulţi martori, au trimis dosarul la Parchetul local.

Grama nu este nici el fitecine, ci soţul şefei Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea, Anca Grama, fostă purtătoare de cuvânt a Primăriei în anii în care oraşul a fost condus de Ilie Bolojan şi consilieră a acestuia şi în trecut, când actualul preşedinte al CJ Bihor era secretar general al Guvernului. Mai mult, soţii Grama sunt finii actualului primar Florin Birta.

Scandalul între Grama şi Pásztor a izbucnit în februarie anul trecut, când afaceristul a început extinderea restaurantului, un plan pe care îl avea din 2019. Grama îşi dorea o construcţie nouă pe un teren de 343 mp de pe malul stâng al Crişului Repede, aflat la capătul scărilor ce coboară pe lângă Podul Intelectualilor spre râu.

Continuarea în Ebihoreanul.ro

Citește și: O judecătoare va primi salarii restante de peste 3 milioane de lei, după ce faptele pentru care era judecată s-au prescris

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related