Directorul sucursalei din Hunedoara a Hidroelectrica, acuzat că a lovit un copil

Data:

Directorul sucursalei din Hunedoara a Hidroelectrica a plecat sâmbătă de la bazinul de înot din municipiul Hunedoara însoțit de polițiști.

Ioan Prip este acuzat de o femeie din localitate că i-a agresat băiatul, minor, aflat și el la bazin. Polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit la înot pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Directorul sucursalei din Hunedoara a sosit la bazinul de înot cu autoturismul de serviciu.

Ce spune poliția din Hunedoara?

Polițiștii au fost sesizați de mama unui băiat, aflat sâmbătă la orele prânzului, la bazinul de înot. Femeia este asistentă la spitalul din Hunedoara.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au luat legătura cu minorul, în vârstă de 15 ani, din municipiul Hunedoara, care, în prezența mamei sale, a relatat faptul că, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla în incinta bazinului de înot din Hunedoara, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un bărbat, ar fi fost lovit de acesta din urmă cu palma în zona obrazului stâng”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Citește și: Ce salariu are o spălătoreasă care a plătit 5.000 de euro șpagă pentru angajarea la Spitalul din Botoșani

Aceeași sursă arată că polițiștii l-au identificat pe autor. Un bărbat de 61 de ani din Deva. Adică tocmai Ioan Prip. Acesta, spun polițiștii, recunoaște că a avut o altercație verbală cu minorul, dar susține că nu l-a lovit.

Incidentul a fost generat de faptul că băiatul ar fi purtat șlapi la saună. Fapta petrecută la bazinul din Hunedoara a fost înregistrată ca dosar penal în care se fac cercetări pentru loviri și alte violențe.

Citește și: După ce-a aprins milioane de beculețe, Olguța Vasilescu stinge lumina culturii craiovene

Ioan Prip este membru PNL Hunedoara și deține o pensiune în zona Prislop din județul Hunedoara.

Continuarea în Gazeta de Dimineață

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
4 COMENTARII
  1. Stiam ca Prip are multe talente,dar sa fie in stare sa loveasca un copil mi-e greu sa accept. Personajul se pare ca are,pe langa altele calitati dubioase si inclinatii violente,arbitrare care ca i-au completat cu succes CV-ul plin de falimentele tuturor societatilor publice unde a fost pus de catre partid sa conduca . Vezi Directia judeteana de drumuri si poduri.
    Chiar si in sucursala hunedoreana a Hidroelectrica a montat viermele discordiei intre angajatii vechi si cei noi adusi de el(peste 100!!!) intr-un mandat de doar patru ani.
    Lista cu ,,performantele” batausului de copii este mai lunga,poate fi documentata si probata,iar daca aprofundarea subiectului va intereseaza si credeti ca cititorii dvs.ar fi interesati astept un semn de interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania a fost inaugurată | Monitorul de Cluj

Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania a fost...

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași. Avea droguri în bagaj | Ziarul de Iași

O columbiancă a ajuns în arest, la Iași, pentru...

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din Ucraina | Info sud-est

Succesorul lui Putin și reacția rușilor la războiul din...