Doi medici s-au bătut ca să opereze un pacient. Conducerea a chemat poliția

Data:

Doi medici s-au bătut ca să opereze un pacient. Medicul șef de la Compartimentul Chirurgie de la Spitalul din Lupeni este acuzat de abuz de un coleg de-al său pe care l-a obligat să-i transfere un bolnav.

Conducerea spitalului a chemat poliția, acuzând medicul de gardă că a furat foaia de observație a pacientului în cauză, scrie Gazeta de Dimineață.

Primarul a dispus verificări pentru a fi stabilit întreg tabloul în care pacientul a fost plimbat de la un medic la altul pentru ca în final să rămână neoperat. Polițiștii fac și ei cercetări.

Doi medici s-au bătut ca să opereze un pacient. Ce spune bolnavul

O pacientă s-a internat la începutul lunii februarie la Spitalul din Lupeni, fiind înregistrată de medicul de gardă. Ar fi trebuit operată în aceeași zile.

Doar că medicul șef de la Chirurgie a vrut el pacientul și a cerut transferul acestuia. Medicul de gardă s-a conformat, a externat pacientul pentru a putea fi reinternat de șeful Compartimentului de Chirurgie.

„Am primit din partea doctorilor o sesizare și am cerut să facem o Comisie de disciplină pe tema aceasta. Am vorbit cu Consiliul de Administrație și le-am indicat să aibă o discuție cu medicii și cu pacientul să vadă ce s-a întâmplat acolo.

Este o situație tensionată între cadrele medicale și împreună cu șeful de la Compartimentul de la Chirurgie au avut o serie de discuții.

Din câte cunosc este vorba despre un pacient de 30 și ceva de ani care ar fi fost preluat de un medic chirurg, dorința pacientului ar fi fost să fie preluat de alt medic chirurg și de acolo s-au produs anumite tensiuni din cadrul compartimentului respectiv.

O să vedem dacă existe tensiuni personale între ei, dar noi trebuie să înțelegem că pacientul nu trebui să simtă și să știe diversiunile care există între angajații spitalului. Cu siguranță vom afla adevărul, pentru a înțelege de ce s-a ajuns la această situație”, a declarat, pentru Gazeta de dimineață, primarul din Lupeni, Lucian Resmeriță.

Citește și: De ce este electoratul lui Trump izolaționist. Americanii nu sunt interesați de mersul global al lucrurilor

Cum a evoluat conflictul

Femeia a fost internată în salonul 6 al secției de chirurgie. După diagnosticare și în urma analizelor efectuate de specialiștii implicați în procesul medical, s-a decis ca în cursul aceleiași zile pacienta să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

De la acest moment, până la ora 13 – ora programată pentru intervenția chirurgicală, pacienta a avut discuții / întâlniri și cu medicul șef de gardă.

În cele din urmă, medicul de gardă realizează externarea pentru a da posibilitatea pacientului să aleagă medicul pe care îl dorește.

Ce s-a întâmplat cu cei doi medici s-au bătut ca să opereze un pacient, aflați din Gazeta de Dimineață.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related