Doi militari din Olt care au bătut un bărbat la o petrecere scapă de dosar, după prescrierea faptelor. Victima a rămas infirmă pe viaţă

Data:

Un angajat al Unităţii Militare Caracal şi un altul, de la UM Ciorogârla, au scăpat de dosarul penal în care erau judecaţi pentru că au bătut un consătean, lăsându-l infirm. Magistraţii Tribunalului Olt au constatat că s-a împlinit termenul de prescripţie, scrie Reporter24.

MVT, maistru militar la UM Ciorogârla, şi GIN, frutaş la UM Caracal, ambii din comuna olteană Coteana, au fos trimiși în judecată în ianuarie 2020 după ce, cu trei ani în urmă, aplicaseră o bătaie cruntă unui consătean, până când acestuia din urmă i-a fost perforat timpanul urechii stângi, rămânând cu o infirmitate permanentă.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 13 mai 2017, în jurul orei 20.00, persoana vătămată, însoţit de alţi prieteni, s-a deplasat la locuinţa unui alt consătean pentru o petrecere privată.

Pe perioada şederii lor la petrecere, aceştia au consumat băuturi alcoolice în exces. Spre dimineaţă, victima a fost trezită de două persoane. Unul dintre aceştia a început să-i reproşeze că s-ar fi luat de sora sa.

Citește și: IMPORTANT Victimele traficului de persoane vor putea obține mai rapid acte de identitate

Ulterior, victima a fost scoasă din casa în care se desfăşura petrecerea, a fost lovită cu palma şi cu pumnul în zona capului de către unul dintre inculpaţi, ulterior fiind lovită şi de către celălalt.

În cele din urmă, persoana vătămată a reuşit să revină în casă ajutat de prietena sa, s-a dus în grupul sanitar unde a observat că îi curge sânge din urechea stângă

Continuarea, în REPORTER24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto (ilustrativ): MApN

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...