Dosar penal după ce nuntașii din Buzescu au blocat circulația | Aktual24

Data:

spot_img

Nuntașii din Buzescu au blocat circulația în localitate și s-au ales cu dosar penal și amenzi informează Poliția Teleorman, citată de Aktual24.

„În ziua de 10 mai a.c., politiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulației.

Având în vedere numărul mare de persoane care participă, de regulă, la astfel de evenimente, pentru a preveni posibile blocaje rutiere și tulburarea climatului de ordine și liniște publică pe raza localității Buzescu, polițiștii au asigurat măsuri de fluidizare a traficului rutier și de menținere a ordinii publice.

Menționăm faptul că acțiunile polițiștilor au vizat liniștea comunității și siguranța participanților la trafic, activitățile nefiind desfășurate pentru a facilita deplasarea cortegiului”, a precizat IPJ Teleorman.

Citește și: 10.000 de lei amendă pentru RTV, după o reclamație a Freedom House România. Realitatea Plus, somație publică

Amenzi pentru că nuntașii din Buzescu au blocat circulația

Și două amenzi în valoare totală de 12.000 de lei au fost date de poliţişti pentru că nuntașii din Buzescu au blocat circulația în localitate.

„Cei doi organizatori, bărbaţi, au fost sancţionaţi contravenţional conform OG nr 43/1997 R privind regimul juridic al drumurilor cu câte 6.000 de lei fiecare”, a precizat duminică IPJ Teleorman.

Organizatorii evenimentului au scos mobilier, covoare roşii şi ornamente pe trotuare. Rochia de mireasă a fost prezentată publicului dintr-un bolid Rolls Royce decapotabil.

Mașina a circulat cu viteză redusă, iar rochia a fost pusă pe un manechin din plastic. Trena rochiei, care depăşea lungimea autoturismului, era ţinută de tineri care mergeau în spatele acestuia.

Organizatorii au prezentat până și băuturile şi mâncarea ce urmau a fi servite la petrecere. Imaginile, care au devenit virale pe rețelele de socializare, arată cum nuntașii blochează străzile și trotuarele din localitate.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Eurobarometrul corupției 2024. România stă cel mai prost dintre statele UE | Aktual24

Comisia Europeană a dat publicității Eurobarometrul corupției pe 2024....

Cum urmărea spionul Caraman criticii comunismului și de ce a fost declarat colaborator al Securității

Mihail Caraman, cu numele de serviciu „Mihai Neagu” și...

Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. A fost emis mesaj RO-ALERT

Incendiu la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un incendiu a izbucnit...