Drum dintr-o comună din Dolj, deteriorat la nici 6 luni de la asfaltare

Data:

Drum dintr-o comună din Dolj, deteriorat la nici şase luni de la asfaltare.

Locuitorii comunei Gherceşti de lângă Craiova reclamă faptul că un drum de aproximativ cinci kilometri, asfaltat în urmă cu şase luni, s-a deteriorat deja pe mai multe porţiuni. Artera ar trebui să le ofere locuitorilor din localitate o alternativă către Bănie, până când se finalizează Drumul Expres Craiova-Piteşti, însă circulaţia rutieră este pusă în pericol.

Oamenii au făcut o adresă la primăria din localitate şi cer ca problemele să fie remediate, deoarece este pusă în pericol circulaţia rutieră.

Ionuţ Enculescu, unul dintre locuitorii din Gherceşti, a depus o petiţie către primărie în care semnalează problemele.

Citește și: O datorie de doar 1.000 de euro închide Policlinica cu Plată din Galați

„La sfârşitul anului 2022, acum şase luni, s-a asfaltat drumul de exploatare din comuna Gherceşti (dintre Conpet SA şi strada Aviatorilor), drum menit să scurteze distanţa dintre comuna Gherceşti şi municipiul Craiova, având în vedere că lucrările la drumul expres sunt sistate, iar ieşirea spre Craiova este blocată. (…)

După cum aţi constatat şi dumneavoastră, covorul asfaltic prezintă zeci de porţiuni în care suprafaţa prezintă defecte, la nici şase luni de la terminarea lucrărilor. Defectele observate sunt de tip „văluriri” şi „faianţări”.

Mai multe decât atât, lipsesc cu desfăvârşire semnele de circulaţie şi semnalizarea corespunzătoare a gropilor, lucru care pune în pericol circulaţia pe acest drum”, transmite acesta.

Contactat telefonic, primarul Nolică Cornel Păpăroiu, spune că lucrarea este în garanţie şi că drumul va fi reparat.

Edilul a adăugat că „burduşelile” din carosabil sunt cauzate de faptul că lucrarea nu are un strat-suport, fiind făcută turnare directă pe drumul vechi.

„E făcut de un an, are câteva deteriorări dar nu sunt multe și e în garanție. Constructorul are notificare şi trebuie să vină să-l facă.

Continuare în Reporter24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă colaj foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related