Ediția a 7-a a Concursului Național de Literatură Rețeaua Literară. Condiții de înscriere

Data:

Ediția a 7-a a Concursului Național de Literatură Rețeaua Literară. Centrul European Pentru Excelență Culturală & Rețeaua literară, în parteneriat cu Editura Tracus Arte, sub egida PEN România, organizează cea de-a VII-a ediție a Concursului Rețeaua Literară (debut) – secțiunea poezie și proză, anunță poetul Gelu Vlașin (foto) care coordonează de la început acest proiect frumos.

Perioada de înscriere pentru concurs: 08 ianuarie – 31 ianuarie 2024.

Finaliştii vor fi desemnaţi în prima parte a lunii februarie 2024. Câștigătorii Concursului vor beneficia de un sejur complet în luna august 2024 în Tabăra de literatură “Întâlnirile de la Telciu” unde vor participa la ateliere de scriere creativă coordonate de importante personalități ale lumii literare românești și vor avea lecturi la Telciu, Coșbuc și Bistrița.

Coodonator de proiect: Gelu Vlașin

Textele vor fi trimise prin mail la adresa: concurs@cepec-romania.org, alături de o scurtă prezentare + date de contact, până la data de 31.01.2024.

Citește și: Noua casă a primarului din Sinaia, între lipsa avizelor și acuzații de șicanare

Condiţii de înscriere:

– să nu fi debutat până acum în volum.

– nu există limită de vârstă pentru înscriere.

– nu există condiţii în ce privește fontul ales pentru paginare sau formatul în care vor fi trimise textele.

– textele trimise trebuie să aibă minim 10 pagini de poezie / minim 10 pagini de proză.

– câștigătorii concursului vor putea opta pentru publicarea unui manuscris care pe care-l vor trimite editurii Tracus Arte până în toamna anului 2024 (este recomandat ca fiecare „manuscris” să aibă în jur de 50-60 de pagini în cazul poeziei și peste 100 de pagini în cazul prozei).

Juriul confirmat pentru acest an: Tudor Crețu, Gabriela Feceoru, Diana Geacăr, Cosmin Perța, Mircea Pricăjan, Moni Stănilă și Gelu Vlașin.

Continuarea în Saptamana.online

Citește și: A murit eleva rănită grav în urma prăbuşirii zidului de la internatul liceului din Odorheiu Secuiesc

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Gelu Vlașin / Facebook)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related