Cum de nu a văzut ANI că Dumitru Buzatu are 14 case și terenuri, păduri, șalupă, mașini de lux și zeci de mii de euro?

Data:

„Cum de nu a văzut ANI că Dumitru Buzatu are 14 case și terenuri, păduri, șalupă, mașini de lux și zeci de mii de euro?”, se întreabă jurnalista Emilia Șercan. Aceasta atrage atenția asupra faptului că Agenția Națională de Integritate nu a reușit să vadă uriașa avere a lui Dumitru Buzatu, deși acesta a fost bugetar întreaga sa viață.

„Multă lume mirată să vadă atâta bănet la un loc, primit mită de baronul Buzatu. Am văzut pe unii mirați de metoda „rudimentară” de primit șpagă cash.

Asta se întâmplă când instituțiile de control ale statului sunt nefuncționale și doar își mimează existența, plătită de altfel regește de contribuabili prin salarii, pensii speciale și alte beneficii.

Asta se întâmplă când justiția nu mai sperie pe nimeni, iar politicienii corupți (pleonasm, nu?) nu mai sunt nevoiți să fie inventivi, să lucreze cu firme offshore, interpuși, bitcoini și cine mai știe ce alte stratageme. Încasarea mitei se face în văzul lumii, la cârciumă, la cina de seară, pentru că justiția nu mai sperie pe nimeni, justiția e pentru căței, nu pentru dulăi. 

Citește și: BREAKING Șeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, arestat preventiv

Oare poate azi cineva de la Agenția Națională de Integritate să explice public cum de nu a văzut că Dumitru Buzatu are 14 case și terenuri, păduri, șalupă, mașini de lux și zeci de mii de euro, plus o casă, un teren și o pădure donate în 2022 fiului, și el angajat al statului, toate obținute dintr-un salariu de bugetar?

Conducerea acestei instituții ar trebui să-și dea demisia de onoare după un asemenea eșec. A, stai așa, că ei nu au terminat de găsit incompatibilități la șefii de piețe, încă nu au ajuns la marii baroni. Și oricum, onoarea s-a terminat de multișor prin țara asta.

Distrugerea sistematică a justiției și altor instituțiilor de control e  moștenirea pe care ne-o lasă după zece ani de mandat Klaus Iohannis. Și, pe acest fond, creșterea populismului și a extremismului. Iar răul petrecut în mandatele lui îl vom resimți și mai tare în decada următoare”, a scris Emilia Șercan pe pagina sa de Facebook.

Continuarea în Aktual24.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. „…politicieni corupti(pleonasm, nu?)___–___ asa si cu ANI si „integritate” dar pus in ghilimele, aproape sigur, acest „flagrant” este o rafuiala intre asa-zisa justitie( inclusiv ani) si unul dintre clienti, acesta si-o luase in cap si -pur-si-simplu NU mai platea cotizatia lunara , spre „nas”, nu m-as mira ca nasul cel mare (gaga de Sibiu) sa aiba si el partea lui, chiar numai cate o suta de euro/luna, insa de la miile de mafii care -realmente- formeaza (nu numai sufoca) Romania, , inseamna cateva milioane bune/an, de euro, puse in conturile secrete din Austria si Germania( sau oriunde), trebuie sa fii cretin (sau mafiot de’al lor) sa mai crezi in baliverne, anume ca dupa aproape zece ani de uriasa talhareala nationala, seful tarii nu este implicat…Asta va fi marea pata- in istorie- peste Romania, acceptarea la maximum si la vedere, a sclavagismului impus de sub 2 % din populatie, si -f. probabil- marile puteri, chiar vor zice” O tara si un popor, care merita a fi sterse din istorie”… Cum este posibil ca un popor mare( raportat la cel putin alte 20 de tari/popoare mult mai mici), in realitate mediu, sa accepte sa plateasca aproape 2 MII de generali si alte zeci de mii de asa-zisi ofiteri, fie cu salarii uriase , fie pensii speciale, cand- este parademonstrat- atmata romana s- dovedit permanent( in ultima suta de ani) doar o grupare caracterizata de lasitate , tradare si pupincurism, o intreaga casta de paraziti scarbosi, infumurati si batzaosi, dar altfel, iepuri…Mai mult , o mare parte din acest asa-zisi ofiteri traiesc de luni si ani , in alte tari, desi ei ar trebui sa fie permanent in tara, „just in case”, asa ca cer d-nei Sercan sa declanseze o investigatie si sa prezinte publicului cati asa ofiteri mananca banii-total necuveniti, furati de la gura copiilor romani- prin alte tari, care prospera de pe urma acestor 2 grupe, palmasii fugiti din Romania( din cauza urmatorilor), si exploatatorii autohtoni, care -precum boierii- timpului, isi petrec mai tot timpul, in alte tari, absolut mult mai bine arnjate, pentru a satisface nevoile lor de lux si bunastare, chiar daca si ei insasi stiu ca totul, DIN FURAT…A spune ca ei insasi se considera a fi PORCI, e alta poveste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală de 1 Mai cu lideri de sindicat | Club Feroviar

Firea și Ciolacu au mers în vizită electorală, de...

Autobuzele din Cluj-Napoca, dotate cu suporți pentru biciclete

Clujenii pot utiliza, începând de miercuri, suporții de biciclete...

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost evacuaţi din Fâşia Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie au fost...

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului. Drumul va fi deschis mai repede în acest an | VIDEO

A început deszăpezirea Transfăgărăşanului, drum care este posibil să...