Fetiță de 8 ani mușcată de un lup, la Grădina Zoologică din Sibiu

Data:

Fetiță de 8 ani mușcată de un lup, la Grădina Zoologică din Sibiu. O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost muşcată de un lup, vineri, la Grădina Zoologică din municipiul Sibiu, după ce a băgat mâna prin gardul de protecţie.

Se pare că fetița scăpată de sub supraveghere a băgat mâna prin gardul de protecție, iar animalul a mușcat–o de palmă, scrie mesageruldesibiu.ro. „Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup. Se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale”, a explicat Andreea Ştefan.

Citește și VIDEO Incendiu violent lângă Focșani – a fost emis mesaj RO-ALERT pentru populație – poliția a blocat un drum

La Grădina Zoologică din Sibiu sunt afişate mesaje prin care vizitatorii sunt atenţionaţi să nu se apropie de cuştile animalelor dincolo de zona de protecţie şi să nu bage mâinile printre gratii. „S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamentul local al plăgii, vaccinare antitetanică. De asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă. (Monitorul de Cluj)

Foto: pixabay.com

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta copiii și adulții cu dizabilități | Bihoreanul

O tânără din Oradea folosește muzicoterapia pentru a ajuta...

Copil accidentat într-un parc cu lucrări de mântuială | Gazeta de Stâlpeni

Copil accidentat într-un parc, inaugurat cu mai puțin de...

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani | Monitorul de Botoșani

Un singur candidat la primărie într-o comună din Botoșani,...