Fetiță de 8 ani mușcată de un lup, la Grădina Zoologică din Sibiu

Data:

Fetiță de 8 ani mușcată de un lup, la Grădina Zoologică din Sibiu. O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost muşcată de un lup, vineri, la Grădina Zoologică din municipiul Sibiu, după ce a băgat mâna prin gardul de protecţie.

Se pare că fetița scăpată de sub supraveghere a băgat mâna prin gardul de protecție, iar animalul a mușcat–o de palmă, scrie mesageruldesibiu.ro. „Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup. Se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale”, a explicat Andreea Ştefan.

Citește și VIDEO Incendiu violent lângă Focșani – a fost emis mesaj RO-ALERT pentru populație – poliția a blocat un drum

La Grădina Zoologică din Sibiu sunt afişate mesaje prin care vizitatorii sunt atenţionaţi să nu se apropie de cuştile animalelor dincolo de zona de protecţie şi să nu bage mâinile printre gratii. „S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamentul local al plăgii, vaccinare antitetanică. De asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă. (Monitorul de Cluj)

Foto: pixabay.com

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
spot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Aktual24 | Reacția americanilor la vederea unei Dacia 1310: „I-am dat și 130 hm/h”

Reacția americanilor la vederea unei Dacia 1310: un român...

Problemele din programa pentru Istoria evreilor. Holocaustul, ignorate de Ministerul Educației și de experți

Problemele din programa pentru Istoria evreilor. Holocaustul, semnalate de...

România, codașa Europei în ceea ce privește investițiile în Cercetare-Dezvoltare

Datele finale pentru 2021 indică faptul că UE a...

Primarul din Mioveni, prins când returna o mită de 10.000 de euro

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, din partea PSD, este...