Fiul ucis de incendiu al patronului de la Ferma Dacilor era sportiv, hocheist în Galați. „A venit acasă să moară” (Aktual24)

Data:

Fiul ucis de incendiu al patronului de la Ferma Dacilor era sportiv, hocheist la un club din Galați și venise să petreacă sărbătorile cu părinții.

„Băiatul era mare sportiv pe la Galați. A lăsat cantonamentul să vină acasă pentru că s-a lovit la picior și a venit acasă să moară. Făcea hochei. E cumplit!

Un adult care a intrat, mai de dimineață, când a izbucnit focul, să salveze ceva de acolo și probabil l-a amețit fumul, a căzut și i-au găsit în interiorul camerei, chiar lângă ușa, pe acest bărbat și pe fiul patronului, erau amândoi chirciți acolo”, a declarat jurnaliștilor tatăl unui angajat al pensiunii.

„Nu a fost nicio petrecere, au fost cazați”

„Pentru mine, e o mare nebuloasă. Nu avea cum să ardă toată odată. Clar! Nu avea cum să ia foc toată odată! Ce e acolo e distrugere totală…

Nu a fost nicio petrecere, au fost cazați. Cu o seară înainte i-a mutat pe cazați pentru că se stricase centrala și nu mai putea face cald și i-a mutat în altă parte unde avea căldură”, a mai spus acesta.

Citește și: Ferma Dacilor avea recomandări de la șeful Protecției Consumatorilor. Au murit 5 persoane

DNA urmează să deschidă dosar penal în cazul incediului de la Ferma Dacilor, au declarat surse pentru aktual24.ro. Procurorii vor să afle cum a fost posibil ca pensiunea să funcționeze fără autorizație de incendiu.

Sursele au precizat că, în 2019, Ferma Dacilor a organizat o masă de protocol la care au participat chiar cei din conducerea ISU Prahova.

Continuarea în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...