Fotograf arestat pentru agresarea sexuală a modelelor. Victimele voiau poze perfecte

Data:

Fotograf arestat pentru agresarea sexuală a modelelor. Acesta ar fi pipăit în zonele intime mai multe fete care îi pozau.

Prădătorul ar fi rudă cu un alt „personaj” care a „brevetat” metoda studioului foto pentru a atrage tinere care vor să pozeze în stilul Budoar: Ionel Onofraş, fostul primar al municipiului Iaşi, arestat şi el pentru că ar fi agresat sexual fete în studioul său foto, scrie Ziarul de Iași.

Florin Bejenaru are un studio foto în care obişnuieşte să atragă tinerele, multe minore, ca să le facă fotografii sexy, numai bune de pus pe paginile de socializare.

Le atingea pe sâni şi în zonele intime

Pe Internet, acesta are sute de fotografii cu fete fotografiate sumar. Bărbatul este acuzat că, la şedinţele foto, le atingea pe fete pe sâni şi în zonele intime, mai ales atunci când ele nu înţelegeau poziţiile în care Bejenaru voia să le fotografieze.

Cu una dintre aceste fete nu i-a mers: imediat după şedinţă, fata a mers “glonţ” la Poliţie, unde l-a reclamat pentru agresiuni sexuale: patru acte materiale.

Curioşi, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi au cercetat mai adânc viaţa fotografului, şi au descoperit astfel mai multe fete agresate de către Bejenaru, însă cărora le era ruşine să meargă la Poliţie.

Acestea au dat însă declaraţii complete la Poliţie, iar oamenii legii au decis să îi facă o percheziţie domiciliară.

Citește și: Procurorul Horodniceanu, în război total cu multimilionarul ieşean pe care l-a băgat în arest. „Minciuni. Asta fac cei care au bani”

Fotograful, arestat pentru agresarea sexuală

Fotograful Bejenaru a fost vizitat la casa lui din Rediu, dar şi la domiciliul său din municipiul Iaşi.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea unor fapte de agresiune sexuală şi viol.

În perioada 9 noiembrie 2023 – 10 noiembrie 2023, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au fost sesizaţi de patru persoane vătămate, cu vârste cuprinse între 16 şi 29 ani.

Fetele au reclamat că în perioada septembrie-octombrie, în timp ce se aflau într-un imobil al unui bărbat, de pe raza mun. Iaşi, cu scopul de a efectua o şedinţă foto, acesta ar fi comis acte de natură sexuală.

Astfel, la data de 14 noiembrie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale cu sprijinul luptărorii SAS Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, iar la un imobil de pe raza comunei Rediu acesta a fost identificat.

Continuarea, în Ziarul de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Uber și Bolt versus taxi. Ce alimentează conflictul  | Ziarul de Iași

Concurența dintre firmele de taxi tradiționale și serviciile de...

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba...