Funcţionarul care l-a dat de gol pe trezorierul PSD Drăghici, dat apoi afară și reangajat

Data:

Fostul funcţionar al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) Bogdan Toma Costreie, omul care a iniţiat controalele privind finanţarea PSD de la buget, episod care s-a încheiat cu condamnarea la închisoare a trezorierului partidului, Mircea Drăghici, a câştigat azi procesul pe care l-a intentat AEP, ca urmare a faptului că fusese concediat abuziv.

Bogdan Toma Costreie a ocupat funcția de director general al Departamentului de control al finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale din cadrul AEP, din anul 2017. Calitate în care a dispus un control riguros privind modul în care PSD a cheltuit subvenţiile primite de la bugetul de stat.

La vremea respectivă, trezorier al PSD era deputatul de Argeş Mircea Drăghici (foto), iar preşedinte al partidului era Liviu Dragnea.

În urma controlului, au fost confirmate suspiciunile de comitere a comitere a infracţiunilor de utilizare a subvenţiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate şi delapidare (două fapte), fapte care, finalmente, au condus la condamnarea lui Mircea Drăghici la 5 ani de închisoare, în iulie anul trecut.

Continuarea în Argeșul online.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda, voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda, voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...