Furt cu roaba pe șantierul Autostrăzii Sibiu – Pitești, sub privirile muncitorilor | Argeșul Online

Data:

Furt cu roaba pe șantierul Autostrăzii Sibiu – Pitești. Pe lotul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, în apropiere de Merișani, localnicii se ”servesc” cu bitum la roabă, sub ochii concesivi ai muncitorilor.

Cel puțin asta se poate vedea, cu destulă claritate, dintr-un clip video care a făcut deja ocolul rețelelor sociale. În acesta apare o femeie care încarcă într-o roabă bitum (mixtură asfaltică), folosindu-se de o lopată.

Citește și: Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Asta sub privirile îngăduitoare ale unor muncitori, care par a nu o băga în seamă pe femeie. Potrivit surselor noastre, filmarea a fost realizată în zona Merișani, la sensul giratoriu. Nu avem informații despre data efectuării filmării. Pare să fi fost făcută ieri. Cel puțin atunci a fost postată filmarea pe Facebook.

Pe lotul de autostradă dintre Pitești și Curtea de Argeș (parte a autostrăzii Pitești-Sibiu) lucrează compania italiană WeBuild (fostă Astaldi). Ritmul lucrărilor este, momentan, unul foarte bun. Există șanse ca lotul să fie gata, cel puțin parțial, anul acesta.

Vezi filmarea, în Argesulonline.ro

Citește și: Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri
Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la Ploiești, pentru Consiliul Județean

Deputatul Mihai Polițeanu și REPER au făcut alianță la...

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă cu fonduri europene | Bihoreanul

Profesor la Universitatea din Oradea condamnat pentru fraudă. Ioan...