Gafa unui candidat PNL la o primărie din Olt: mesaj despre „Nașterea Domnului” în Noaptea de Înviere | Reporter24

Data:

Gafa unui candidat PNL la o primărie din Olt: mesaj despre „Nașterea Domnului” în Noaptea de Înviere. Este vorba despre Dan Gheorghe, candidat la Primăria Valea Mare, judetul Olt.

Dan Gheorghe a vrut să epateze printr-un mesaj video, filmat pe o canapea, cu o lumânare aprinsă în faţă şi cu un coş de ouă vopsite alături.

Liberalul a încurcat sărbătorile

Citește și Prosumatorul de energie termică, un concept nou, ce ar putea schimba termoficarea în România | Interviu cu Sergei Faschevsky, Norsk Energi

Doar că liberalul a încurcat sărbătorile, urările sale fiind pentru Crăciun, în loc de Paşte.

„Este Noaptea de Înviere, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății! Lumina Sfântă, simbol al biruinței binelui asupra răului și Nașterea lui Iisus Christos să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire.

Citește și O judecătoare a amânat 44 de procese într-o zi pe „marja de apreciere recunoscută statelor”. Anchetată de Inspecția Judiciară

Să aveţi sufletul curat, trupul sănătos şi să petreceţi clipe minunate alături de cei dragi.

Tot ce este rău să piară din viaţa noastră, iar binele să ne unească, să ne facă mai drepţi şi mai atenţi la nevoile celorlalţi. Vă doresc sănătate şi un Paşte Fericit!  (…)”, a transmis Dan Gheorghe, potrivit Reporter24.

Continuarea în Reporter24

Dan Gheorghe, candidatul PNL la Primăria Valea Mare, are un trecut politic bogat. A fost membru al Partidului Social Democrat (PSD) din 1996 până in 2008, ulterior și-a încercat norocul în cadrul Uniunii Salvați România – PLUS, iar acum este candidat la o primărie din partea Partidului Național Liberal.

Citește și Iohannis a promulgat legea care pune în pericol copii ai căror părinți se află în proces de divorț sau separare

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: captură Youtube / Canal Ionuț Jifcu/ Candidatul PNL vorbeşte, în mesajul de Paște, despre Nașterea lui Iisus)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Au început lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj | Monitorul de Cluj

Lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Cluj au început...

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, trimisă în judecată | Reporter de Iași

Locul 1 pe lista consilierilor locali PNL, o femeie...

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro la Oradea | Bihoreanul

O companie din Ucraina investește 37 milioane de euro...

Investiție de interes public, pierdută din cauza birocrației | Ziarul de Iași

Primăria Iași a ratat o investiție de interes public,...