​Gheorghe Flutur va asigura interimatul la conducerea PNL până la congresul pentru alegerea unui nou președinte – surse

Data:

Gheorghe Flutur va fi președintele interimar al PNL până la Congresul din 10 aprilie, când ar urma să fie aleasă noua conducere, după ce Florin Cîțu a demisionat sâmbătă.
Surse din partid au declarat pentru HotNews.ro că Gheorghe Flutur va asigura conducerea interimară, el fiind desemnat pentru că este prim-vicepreședintele PNL cu cea mai mare vechime în partid.
Florin Cîțu și-a anunțat sâmbătă demisia de la șefia PNL, la doar șase luni de la instalarea în funcția de președinte al partidului, în contextul în care liderii partidului care l-au susținut au cerut acum schimbarea sa din funcție și organizarea rapidă a unui nou congres al PNL.
Citește și: VIDEO Florin Cîțu și-a dat demisia din conducerea PNL

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Putem vedea , cu multa usurinta, parcursul lui Florin Citu si motivatia ce a stat in spatele alegerii acestuia ca si Presedinte PNL .Contrapunerea lui Florin Citu, la dominatia fostului presedinte PNL ce se aliase cu USRPLUS numit asa la aceea vreme , impotriva Sefului Statului si incercarea nereusita a acestora de as impune, prin decizia unica , a fostului sef PNL ce a oferit , de la sine putere , toate ministerele importante USRPLUS, din postura autoatribuita de negociator,a reprezentat doar un parcurs de etapa prin care Seful Statului si-a anihilat toti dusmanii politici . Doar un reprezentat al tinerei generatii de politicieni se preta in a face asta .Urmarea se cunoaste si se stiu toate atacurile aparute la adresa lui Citu in momentul in care a preluat conducerea PNL. Citu era si acum, bine merci,Presedintele PNL daca nu intervenea Razboiul din Ucraina . Daca privim cu atentie la trecutul si prezentul aflat in jurul nostru , realizam cum Presedintele Natiunii nu nu mai ca a adus la guvernare cele doua mari partide ale Romaniei PNL si PSD dar a si pozitionat ,in functia de prim ministru , pe nimeni altul decit GENERALUL CIUCA .Nu cred ca mai exista cineva care sa nu fi inteles de ce si pentru ce a facut toate acestea . Fie Presedintele a fost anticipativ si a adunat la un loc toate informatiile necesare ce l-au determinat sa puna imediat in practica si sa aseze intreaga clasa politica in sprijinul viitorului Natiunii , fie , pur si simplu, a stiut totul inca de la inceput .Dealtfel , am arat in textele mele exact , cum si de ce , Iohannis a fost nevoit sa aseze „ cu mina ” intreaga clasa politica Romanesca in perspectiva temporala 2022 – 2028. acolo unde Ciuca va fi Premier pina in 2024 si apoi poate deveni Presedintele Romaniei .Ne este foarte clar cum ,Ciuca ,aduna pe zice trece si isi alatura intrega suflare romineasca la proiectul lui de TARA .Devine ,astfel, pe zi ce trece„Romanul absolut ” .Citu a fost doar un pion , de etapa , ce a realizat debarcarea si infringerea tandemului Orban – Barna ce s-a pozitionat , la aceea vreme , impotriva Presedintelui Natiunii si care nu a putut capacita voturile celor asemeni lui , din motivele binecunoscute de noi toti , motive ce au inceput sa si faca efectul o data cu iesirea USR de la guvernare .Acum ne aflam in alta etapa in care PNL si PSD incearca , in modul cel mai fin cu putinta,sa fure electorat unul de la celalalt .Opozitie nu mai exista ea pierzind , pe zi ce trece si putinele dorite cetatenesti a celor ce voteaza .Ciuca va fi in anul 2024 cistigatorul absolut al alegerilor asta daca nu cumva ne blogoslovesc rusii cu vreo racheta nucleara .Doamne ocroteste-i pe romani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există

Când sunt contraindicate fațetele dentare și ce alte soluții există?

Cineva are să vină, de Jon Fosse

Să montezi Fosse este întotdeauna o provocare. Dar ce-a...