Concurs cu scandal la Primăria Iași: proba de interviu a răsturnat complet ierarhia de la scris. Ultimul a ajuns primul

Data:

Cel care a luat 87 puncte la scris a primit doar 70 puncte la interviu, în timp ce contracandidata a fost săltată cu notă aproape maximă la „oral”. Candidatul a făcut contestația, dar i s-a respins. La Primărie, interviurile nu sunt înregistrate video sau audio.

Toate controversele din concursurile de la Primărie au loc la umbra GDPR: pilele sunt anonimizate

Un nou concurs de angajare controversat la Primăria Iași. Pentru un post de referent III la Serviciul Venituri din Contracte, decisivă a fost proba „interviu” care a răsturnat ierarhia stabilită la „scris”.

Candidatul notat modest la proba scrisă a avut o prestație aproape ireproșabilă la „interviu” reușind să-și devanseze competitorul, aproape ca la photo finish: distanța dintre cei doi a fost de doar 1,33 puncte.

Primăria a anonimizat numele și prenumele celor doi concurenți, nimeni nu suflă o vorbă despre această procedură. Învinsul a făcut contestație, însă i-a fost respinsă ieri după-amiază.

Continuarea în REPORTERIS.

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related