Inaugurarea poduli de la Brăila, amânată pentru vizita lui Iohannis

Data:

Președintele Klaus Iohannis va participa, pe 6 iulie, la evenimentul de inaugurare al podului suspendat de la Brăila, au precizat surse din cadrul constructorului WeBuild pentru DEBRAILA.ro.

Astfel, se pare că principalul motiv pentru care deschiderea circulației pe pod a fost amânată de pe 27 iunie pe 6 iulie este tocmai faptul că președintele Iohannis își dorește să fie prezent la evenimentul de la Brăila. Data inițială de 27 iunie fusese anunțată, înainte de rotativa guvernamentală, chiar de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Citește și Negocierile de aderare la UE: Ucraina și Republica Moldova mai așteaptă

Pe 6 iulie, cu un an și jumătate întârziere față de termenul inițial din contract, circulația va fi deschisă pe pod, pe varianta Măcin, urmând ca varianta Jijila să fie finalizată până la sfârșitul anului. În urmă cu doar câteva luni, ministrul Grindeanu anunțase că la inaugurare ar urma să fie invitați Elisa Ferreira, comisarul european pentru Coeziune și Reforme și Matteo Salvini, vicepremierul Italiei. Podul este cel mai mare proiect de infrastructură din România post-decembristă și al treilea cel mai mare pod din Europa, o investiție de 500 de milioane de euro, scrie publicația DeBrăila.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related