Șef de promoţie cu 10 pe linie în gimnazială şi la liceu – a făcut naveta câte 40 de km dus-întors, timp de 4 ani

Data:

A făcut naveta zilnic, vreme de patru ani, peste 40 de kilometri dus – întors, între Ciocăneşti şi Vatra Dornei, în ciuda drumului obositor, a microbuzelor ponosite şi supraaglomerate, a orelor pierdute, relatează Monitorul de Suceava.

Este vorba de şeful promoţiei din acest an al Liceului Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei, Gabriel Rusu, care, după patru ani de liceu, are media 10 pe linie.

Citește și Taximetriștii cer, în stradă, eliminarea transportului alternativ din România, nu doar a UBER și BOLT

“Nu sunt tocilar, eu nu pot reţine învăţând pe de rost, ci doar logic, pe baza unor asocieri, a unor imagini şi a unor rezumate. La clasă eram atent, receptiv, iar acasă lăsam undeva la 20 – 30% pentru aprofundare. Nu am avut niciodată nevoie de meditaţii, nici acum pentru bacalaureat, având în vedere că cerinţele examenului sunt din materia de liceu, nu văd de ce aş avea nevoie, a spus tânărul pentru Monitorul de Suceava, unde îi puteți citi întreaga poveste.

Sursa foto – monitorulsv.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related