Încă o palmă dată Craiovei, municipiu care poartă stigmatul de „oraș al interlopilor”

Data:

Edilul-șef al Craiovei, Olguța Vasilescu, și unul dintre secunzii săi, viceprimarul Răzvan Diaconu, au mers în vizită oficială într-unul dintre parcurile din oraș însoțiți de bodyguarzi. Evenimentul a fost organizat joi de municipalitate pentru a puncta faptul că administrația locală a reabilitat Parcul Pedagogic. Delegația primăriei i-a avut ca oaspeți pe ambasadorii Japoniei și Libiei și prim-secretarul Ambasadei Greciei. Pe tot parcursul plimbării ei au fost însoțiți de două gărzi de corp.

Citește și: Firea, forțată de PSD să își dea demisia de la Ministerul Familei (surse)

Cei doi bodyguarzi au venit îmbrăcați ca doi „bombardieri”: unul cu pantaloni scurți, celălalt cu ei trei sferturi, și tricouri mulate, în completă discordanță cu rigoarea unei vizite de asemenea rang.

Unul dintre cei doi bodyguarzi apare și alături de celălalt viceprimar al Craiovei, Aurelia Filip. Bărbatul este antrenorul său personal de fitness și face parte din anturajul apropiaților acesteia, respectiv al controversatului dezvoltator imobiliar Emanuel Bănică, de la care cuplul Olguța Vasilescu – Cladiu Manda și-a cumpărat vila în care locuiesc. El ar fi și angajat al clubului sportiv municipal al orașului.

Intruziunea unor astfel de personaje în apariții publice oficiale e o palmă dată Craiovei care poartă stigmatul de ”oraș al interlopilor”.

Continuarea, în Știri Craiova!
Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related