Instituţiile de stat din Dolj fac angajări pe bandă rulantă

Data:

Instituţiile de stat din judeţul Dolj fac angajări pe bandă rulantă, fie că vorbim de primării, şcoli şi grădiniţe sau chiar de Universitatea din Craiova. Conform „Ordonanţei austerităţii”, se va suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante, cu excepţia posturilor unice. Aşa că primarii şi alţi şefi de instituţii ale statului se grăbesc să-şi ocupă posturile vacante.

Potrivit portalului posturi.gov.ro, este vorba despre 23 de posturi pentru care se cer diverse calificări.

Printre instituțiile care fac angajări se numără: Primăria Amărăștii de Jos, Primăria Teasc, Primăria Coţofenii din Dos, Universitatea din Craiova.

Conform „Ordonanţei austerităţii”, se va suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante, cu excepţia posturilor unice. Aşa că primarii şi alţi şefi de instituţii ale statului se grăbesc să-şi ocupă posturile vacante.

„Prin excepţie, în cazuri temeinic justificate, prin memorandum aprobat în şedinţa Guvernului se poate aproba organizarea de concursuri sau examene pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante din instituţiile şi autorităţile publice, cu justificarea necesităţii şi cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate cu această destinaţie în buget, respectiv prin memorandum aprobat în şedinţa Guvernului, iniţiat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante din instituţiile publice locale”, se precizează în proiectul citat.

Continuarea în Reporter24.ro

Citește și: 35 de parlamentari vor să ușureze accesul românilor la arme de foc. Modificări periculoase

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Fotografie generică: FOTO: Inquam Photos / Diana Oros)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related