Presiunea administrației comunei Stâlpeni pe societatea de apă continuă să producă avarii

Data:

La finalul anului trecut, SC APA TOP SERV STÂLPENI SRL, societatea de apă și canalizare a comunei argeșene Stâlpeni, se afla în situația financiară de a avea datorii de 307.000 lei conform declarației fostului administrator, Fica Adrian și de a avea o conducere provizorie, prin demisia administratorului firmei depusă și înregistrată cu numărul 9646 din 14 decembrie 2022.

În locul lui Adrian Fica, acționarii societății de apă și canalizare nu au numit niciun administrator provizoriu, fapt confirmat de convocatorul ședinței de consiliu local de astăzi, unde la punctul 3 se ia în discuție încetarea mandatului administratorului prin demisie, iar la punctul 4 de pe ordinea de zi, se numește un administrator provizoriu.

Citește și: Festival de filme italiene, în trei orașe din țară

Am mai spus de multe ori că respectarea legii la Stâlpeni este facultativă sau „după ureche”, dar aici cineva se joacă nu numai cu propria funcție, dar și cu o societate pe care s-a pus foarte multă presiune și în care s-au investit milioane de lei bani publici. Și nu vorbesc despre o singură persoană, ci despre mai multe, așa cum veți citi în continuare.

Continuarea, în Gazeta de Stâlpeni!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related