Judecătorii au decis: fraţii Tate, liberi să părăsească Bucureştiul şi judeţul Ilfov

Data:

Judecătorii au decis: fraţii Tate, liberi să părăsească Bucureştiul şi judeţul Ilfov. Tribunalul Bucureşti a decis vineri că Andrew şi Tristan Tate pot părăsi Capitala şi judeţul Ilfov, cu încuviinţarea instanţei, relatează B1TV.

Decizia a fost luată după ce pe 23 noiembrie, instanţa a dispus înlocuirea obligaţiei lui Andrew Tate, Tristan Tate şi a Georgianei Naghel şi Luana Radu de a nu părăsi municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, cu obligaţia inculpaţilor de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată. Vineri, instanţa a respins, prin încheierea nr. 669/CP din 08.12.2023, ca nefondată, contestaţia formulată de către D.I.I.C.O.T. Decizia e definitivă.

Citește și Transfăgărășan și Transalpina ar putea fi redeschise iarna

Fraţii Tate au fost arestaţi iniţial la reşedinţa lor din Bucureşti în decembrie 2022 şi, în urma deciziei unui judecător român, au fost plasaţi în arest la domiciliu în martie. Conform cercetărilor, în dosarul respectiv sunt implicate şapte presupuse victime, care au fost atrase sub promisiuni false. Aceste femei au fost aduse în facilităţi situate în judeţul Ilfov din România.

Citește și Demnitarii sunt mai importanți decât preșcolarii. Guvernul suspendă mierea pentru copii. Nu și majorarea salariilor.

În aceste locuri, tinerele au fost supuse la intimidări persistente, un control strict şi supraveghere, conform acuzaţiilor aduse de procurori. Se pare că victimele au fost forţate să participe la producţia de materiale intime de către cei acuzaţi, iar conţinutul obţinut în acest mod a fost ulterior distribuit pe internet, au mai punctat magistraţii, titrează The Epochtimes Romania.

Presshub a scris cum Frații Andrew și Tristan Tate și două femei au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane. De asemenea, procurorii cer confiscarea mai multor bunuri mobile şi imobile, printre care 15 terenuri și clădiri, 15 mașini de lux, 14 ceasuri de lux, precum și obligarea inculpaților la plata unor cheltuielile judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 lei. Amănunte, AICI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Un mesaj pentru nepotul meu. Și pentru restul Europei” | Gazeta de Stâlpeni

„Un mesaj pentru nepotul meu. Și pentru restul Europei”,...

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de 487.000 de euro | Reporter de Iași

Fostul fotbalist Cip Paraschiv a executat Poli Iași de...