Kate Middleton diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a început tratamentul

Data:

Kate Middleton diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a anunțat că boala a fost descoperită în urma testelor făcute după operația din luna ianuarie, informează BBC.

Într-o declarație video, Kate Middleton spune că a fost un „șoc uriaș” după „câteva luni incredibil de grele”. Dar ea a transmis un mesaj pozitiv, spunând: „Sunt bine și devin mai puternică pe zi ce trece”.

Detaliile despre cancer nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington spune că are încredere că prințesa se va recupera complet.

Prințesa de Wales a mai mărturisit că, atunci când a fost operată la abdomen, în ianuarie, nu se știa că ar fi existat cancer.

„Totuși, testele efectuate după operație au constatat că a fost prezent cancerul. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acestui tratament”, a spus prințesa.

Citește și: Atac armat la Moscova, într-o sală de concerte. 40 de morți și răniți | VIDEO

Kate Middleton diagnosticată cu cancer

Tratamentul de chimioterapie a început la sfârșitul lunii februarie. Palatul Kensington spune că nu va distribui alte informații medicale private, inclusiv tipul de cancer.

Prințesa, în vârstă de 42 de ani, a spus că se gândește la toți cei care au fost afectați de cancer, adăugând: „Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”.

Kate Middleton a spus că recuperarea după operația ei din ianuarie a durat timp și că prioritatea este acum să-și liniștească familia.

„William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii.”

Prințesa a adăugat: „Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine”.

Citește și: De ce nu îl reevaluează ucrainenii pe Alexei Navalnîi. ANALIZĂ PRESShub

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Riscul unui nou război. Avertismentul președintelui Azerbaidjanului| Aktual24

Riscul unui nou război. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev a...

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán | SONDAJ

Majoritatea europenilor au o părere negativă despre Viktor Orbán,...