Liderul Hamas care a coordonat masacrul din Israel a fost ucis de armata israeliană

Data:

Liderul Hamas care a coordonat masacrul din Israel a fost ucis într-un atac, au anunțat autoritățile, potrivit The Jerusalem Post.

Armata israeliană (IDF) a lovit 1.000 de locații strategice ale Hamas în Gaza de la începutul operațiunii „Swords of Iron”.

IDF și Șin Bet (Agenția de Securitate a Israelului) l-au eliminat pe Ali Qadhi, comandantul „Forței Nakba”, care a condus masacrul Hamas de săptămâna trecută, în urma căruia au murit peste 1.300 de israelieni, a anunțat sâmbătă după-amiază armata israeliană.

Potrivit sursei citate, anunțul a fost făcut la scurt timp după un briefing al purtătorului de cuvânt Daniel Hagari, care a declarat presei că trupele israeliene au eliminat zeci de teroriști Hamas, inclusiv mulți din Forța Nakba a lui Qadgi.

Citește și: Șeful forțelor aeriene Hamas a fost ucis în urma unui atac în Gaza

Forțele armate israeliene au publicat imagini cu atacul în care a fost lichidat liderul Hamas.

Și șeful forțelor aeriene Hamas a fost ucis

Șeful forțelor aeriene Hamas a fost ucis în urma unui atac în Gaza, a anunțat Armata israeliană (IDF), potrivit Times of Israel.

Lovitura, care a vizat un sediu din care gruparea teroristă își gestiona activitatea aeriană, l-a ucis pe Murad Abu Murad, șeful dispozitivului aerian al Hamas, potrivit IDF.

IDF susține că Abu Murad „a jucat un rol important în dirijarea teroriștilor în timpul masacrului” de la sfârșitul săptămânii trecute, care a inclus atacatori care au intrat în Israel din aer pe deltaplane.

În lovituri separate „extinse” în cursul nopții, FDI afirmă că a lovit zeci de locații aparținând forțelor de comando ale Hamas, care au condus infiltrarea în Israel la 7 octombrie.

Hamas susține că nouă ostatici au fost uciși în raidurile aeriene israeliene din ultimele 24 de ore

Aripa militară a grupării teroriste Hamas afirmă că nouă ostatici, dintre care patru străini, au fost uciși în ultimele 24 de ore în urma bombardamentelor israeliene asupra Fâșiei Gaza.

Brigăzile Qassam spun că ostaticii au fost uciși atunci când armata israeliană a lovit zonele în care erau ținuți.

Anunțul a fost făcut la o zi după ce grupul a declarat că 13 ostatici pe care îi deține au fost uciși în lovituri, ridicând numărul total de ostatici uciși la 22.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related