Șeful forțelor aeriene Hamas a fost ucis în urma unui atac în Gaza

Data:

Șeful forțelor aeriene Hamas a fost ucis în urma unui atac în Gaza, a anunțat Armata israeliană (IDF), potrivit Times of Israel.

Lovitura, care a vizat un sediu din care gruparea teroristă își gestiona activitatea aeriană, l-a ucis pe Murad Abu Murad, șeful dispozitivului aerian al Hamas, potrivit IDF.

IDF susține că Abu Murad „a jucat un rol important în dirijarea teroriștilor în timpul masacrului” de la sfârșitul săptămânii trecute, care a inclus atacatori care au intrat în Israel din aer pe deltaplane.

În lovituri separate „extinse” în cursul nopții, FDI afirmă că a lovit zeci de locații aparținând forțelor de comando ale Hamas, care au condus infiltrarea în Israel la 7 octombrie.

Citește și: „Nu am uitat pistolul care mi-a fost pus în față la 7 ani de un legionar. Nici după 80 de ani”

Ministrul iranian de Externe spune că intrarea Hezbollah în război va fi un „cutremur uriaș” pentru Israel

Ministrul iranian de Externe face apel la Israel să oprească atacurile asupra Gaza, avertizând că războiul s-ar putea extinde și în alte părți ale Orientului Mijlociu dacă Hezbollah se alătură luptei, iar acest lucru ar face ca Israelul să sufere „un cutremur uriaș”.

Hossein Amirabdollahian a declarat reporterilor din Beirut că gruparea libaneză Hezbollah a luat în considerare toate scenariile unui război și că Israelul ar trebui să înceteze atacurile asupra Gaza cât mai curând posibil.

Amirabdollahian spune că s-a întâlnit cu liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, care l-a informat cu privire la condițiile grupului terorist din Liban.

„Știu despre scenariile pe care Hezbollah le-a pus în aplicare”, spune Amirabdollahian. „Orice pas pe care îl va face rezistența [Hezbollah] va provoca un cutremur uriaș în entitatea sionistă”.

Amirabdollahian adaugă: „Vreau să-i avertizez pe criminalii de război și pe cei care susțin această entitate înainte de a fi prea târziu să oprească crimele împotriva civililor din Gaza, pentru că s-ar putea să fie prea târziu în [câteva] ore.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Antrenamentul piloților ucraineni pe avioanele F-16 s-a terminat | Aktual24

Antrenamentul piloților ucraineni pe avioanele F-16 s-a terminat, aceștia...

Avertismentul serviciilor de informații europene. Care sunt planurile Rusiei | Curierul Național

Avertismentul serviciilor de informații europene. Care sunt planurile Rusiei...

„Voluntari” chinezi au interzis afișarea steagurilor „neprietenoase” în timpul vizitei lui Xi Jinping la Budapesta | Aktual24

„Voluntari” chinezi au interzis afișarea steagurilor „neprietenoase” în timpul...

Inflația în Argentina a scăzut de la 300% la doar 11% în doar câteva luni | Aktual24

Inflația în Argentina a scăzut de la 300% la...