Loc de joacă închis de instanță pentru că locatarii erau deranjați

Data:

Loc de joacă închis de instanță pentru că locatarii erau deranjați, anunţă Primăria Galaţi printr-un comunicat de presă. Acest loc de joacă va rămâne doar o amintire pentru copiii din zonă pentru că opt locatari au acționat municipalitatea în instanță și au câștigat.

„Primăria a făcut toate demersurile legale și firești, astfel încât copiii să se bucure de acest loc de joacă.  Dar ne vedem astfel puși în situația regretabilă în care trebuie să punem în scurt timp „lacăt” bucuriei copiilor din această zonă a orașului.

Primăria face eforturi considerabile pentru a amenaja cât mai multe spații dedicate celor mici în cartierele orașului, locuri speciale unde să se joace și să alerge în voie. De aceea, îi asigurăm pe copii și părinți că vom continua să modernizăm locurile de joacă din oraș și să amenajăm altele noi”, transmit autorităţile.

Citește și Club Feroviar: „Dezastru – avansul în infrastructura CFR, aproape de zero”

Loc de joacă închis de instanță pentru că locatarii erau deranjați

Conform Primăriei, locul de joacă din cartierul Siderurgiștilor Vest, zona blocurilor 7A-7D, a fost amenajat pe o suprafață de 600 de metri pătrați, cu 12 leagăne, două balansoare, două tobogane și un spațiu cu echipamente pentru sport.

Timp de patru ani, de la darea în folosință până în 2022, când a fost acționată în instanță, Primăria municipiului Galați nu a înregistrat reclamații de genul imputațiilor exprimate în cererea de chemare în judecată.

„Mai mult, nicio instituție cu rol de prevenire și control în domeniul sănătății și ordinii publice nu a constatat vreo culpă a municipalității cu privire la modul de funcționare și utilizare a acestui spațiu.

Parcul este monitorizat video, iar de-a lungul timpului comportamentul inadecvat al unora dintre aceia care se aflau în parc a fost sancționat punctual de Poliția Locală”, precizează municipalitatea, citată de publicația Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related