Lui Valeriu Gheorghiţă, fost şef al campaniei de vaccinare anti-Covid, i-a priit pandemia: a urcat în grade şi funcţii

Data:

Pentru medicul militar dr. Valeriu Gheorghiţă, fostul şef al campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, pandemia de Covid a însemnat avansări la excepţional în grade şi în funcţii.

În 17 noiembrie 2020, în plin asalt al pandemiei de coronavirus asupra lumii, preşedintele Klaus Iohannis l-a numit pe tânărul medic militar Valeriu Gheorghiţă (38 de ani, atunci), coordonator al campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 la nivel naţional.

Citește și: Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu nu va vota un guvern din care face parte Alexandru Rafila. „Nu voi vota un guvern cu această atitudine față de pacienții bolnavi de cancer”

A doua zi după ce a fost înlocuit de la şefia campaniei de vaccinare anti-Covid a fost numit comandant al Spitalului de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, unitate medicală care deserveşte cadrele active şi în rezervă ale Serviciului Român de Informaţii.

În plan civil, în nici trei ani, din asistent universitar, dr. Gheorghiţă a ajuns şef de lucrări, apoi conferenţiar.

Nu doar în carieră i-a mers teribil de bine doctorului Valeriu Gheorghiţă, ci şi în planul vieţii personale: zilele trecute, tabloidele s-au întrecut în a descrie tandreţurile dintr-un jacuzzi dintre el şi actriţa Monica Bîrlădeanu.

Continuarea, în argesulonline.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: gov.ro

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...