Madridul va deveni capitala excelenței românești, între 25-27 noiembrie

Data:

În perioada 25-27 noiembrie 2022, Madridul va deveni capitala excelenței românești! „Gala excelenței românești din afara granițelor țării”, ediția a III-a (2020-2022), se va desfășura sâmbătă, 26 noiembrie, la Madrid.

Evenimentul este organizat de „El Occidente Rumano”, prin publicația „Occidentul Românesc” și va fi prezentat de către Mihaela Tatu, cunoscut realizator și moderator de emisiuni de televiziune de succes din România.

58 de români fabuloși din 176 de nominalizați vor fi distinși cu Trofeul Excelenței, evenimentul urmând a marca și Ziua Națională a României.

Campania „Noi susținem Excelența!”, lansată de organizația non-profit „El Occidente Rumano”, în ianuarie 2015, organizație care editează de peste 12 ani ziarul „Occidentul Românesc”, și-a propus să promoveze, printr-o acțiune privată, românii din străinătate, care, prin pasiune și dăruire, fac performanță în țările lor de adopție și aduc un plus de valoare imaginii României și implicit nouă, imigranților români răspândiți prin lume.

Dacă primele două ediții, care s-au desfășurat pe Coasta Albă (Costa Blanca) a Spaniei, au fost organizate din surse proprii și sponsorizări, evenimente despre care se poate citi aici, cea de-a treia ediție a galei excelenței românești din afara granițelor, care se va desfășura în perioada 25-27 noiembrie 2022 la Madrid, va fi sprijinită financiar și de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Pentru cea de-a treia ediție au fost nominalizați 176 de români din afara granițelor României, în cadrul campaniei desfășurate în perioada 2020-2022.

Din cei 176 nominalizați, 58 de români din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Românii din Australia, SUA, Canada, Anglia, Belgia, Franța, Cehia, Austria, Elveția, Germania, Croația, Italia, Spania vor fi premiați cu Trofeul Excelenței în cadrul evenimentului organizat la 26 noiembrie 2022, în incinta Hotelului Wellington & Spa Madrid și care va marca totodată Ziua Națională a României.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vârsta de pensionare nu va crește, dacă este legată de speranța de viață. Declarație surprinzătoare a ministrului Muncii

Vârsta de pensionare nu va crește în România, dacă este legată de speranța de viață. Este o declarație surprinzătoare a ministrului Muncii, în redacția Alba24.

Lavrov la OSCE: „Îmi este indiferent”. Cum s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată

Disprețuitor la adresa organizațiilor internaționale și a Vestului, Serghei Lavrov s-a străduit să demonstreze că Rusia nu este izolată. A avut succes demersul său? Alexandra von Nahmen relatează pentru DW de la Skopje.

Aktual24 | Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele de animale

Sute de fermieri olandezi își închid voluntar fermele. UE a aprobat o schema de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra ferme olandeze și a reduce emisiile de azot, relateaza Euronews.