Șoferița cu test antidrog pozitiv care a ucis un copil de 4 ani, cercetată în libertate

Data:

Șoferița cu test antidrog pozitiv care a ucis un copil de 4 ani, cercetată în libertate. În mai puțin de două luni, David ar fi împlinit 4 ani.

Era un copil frumos care aducea zâmbetul pe buzele tuturor. Viața i-a fost curmată brutal, fiind lovit de o mașină, pe strada Caramidari din cartierul Lacu-Dulce. Șoferița a picat testul antidrog.

Mama lui David: „Sper din suflet să se facă dreptate!”

Tragedia a avut loc în seara de 26 august, aproape de ora 20:00, atunci când micuțul se juca pe trotuar, aproape de casă, împreună cu o fetiță. Așa făcea mereu, zi de zi, cu o energie care atrăgea atenția oricui.

Cumva, probabil într-o clipă de neatenție a adultului care îi supraveghea pe cei doi copii, David a trecut de bordură și a fost izbit de autoturism marca Mercedes. Martorii spun că a fost luat pe capotă, parbrizul fiind spart.

Rudele l-au găsit într-o baltă de sânge, pe carosabil, între axul drumului și trotuar. Din nefericire, manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical ajuns la fața locului au fost în zadar. David s-a stins sub ochii celor dragi.

Se pare că apelul la 112 nu a fost dat de femeia aflată la volan, ci chiar de mama copilului, care a sperat până în ultimul moment la o minune.

Potrivit datelor comunicate de Poliție cu privire la dinamica accidentului, șoferița de 38 de ani, care conducea mașina pe strada Caramidari, dinspre strada Bistriței către strada Avram Iancu, „ar fi surprins și accidentat un copil de 3 ani”.

„Era un copil fericit și un copil iubit. Era iubit de toată lumea, de vecini, de rude. De atunci, eu înnebunesc… minut cu minut. Nu mai am nicio putere. Eu sper ca autoritățile să își facă datoria așa cum trebuie. A omorât un copil nevinovat… Vreau să se facă dreptate! Sper din suflet să se facă dreptate”, a povestit mama lui David, împietrită de durere.

Citește și: Crevedia, după explozii. Localnicii spun că simțeau că „stăteau cu bomba în poartă. Veneau și plecau cisterne din curte”

Cercetată în libertate

Surse pentru DEBRAILA.ro: Va fi reținută dacă și analizele confirmă consumul de droguri .

Polițiștii ajunși la locul accidentului au testat-o pe femeie, care locuiește tot în cartierul Lacu-Dulce, la câteva străzi distanță, atât pentru consumul de alcool, cât și pentru cel de substanțe interzise.

„Era foarte panicată și vorbea continuu telefon! Copilul a fost luat din stradă de unchiul său… avea sânge în gură”, susține un martor.

Continuarea, în debraila.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Vopsiți ouă de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca rector | Revista22

Plagiatoarea Ramona Lile taie panglici în ultima zi ca...

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli de circulație| Ziarul de Iași

Șeful Poliției Rutiere Iași încalcă mai multe reguli zilnic,...