Marea familie PSD-PNL: fata fostului primar al Devei, pe lista consilierilor lui Ciucă. Fina cuplului Firea-Pandele

Data:

Marea familie PSD-PNL: orice numire, adeziune, decizie anunțată oficială are la bază o serie de interese, înțelegeri, afaceri pe termen mediu și lung.

Fostul primar al Devei, MIrcia Muntean, este astăzi un „mic membru PNL” care abia a semnat adeziunea pentru revenirea în PNL.

Cu toate acestea, onorurile au fost făcute în prezența greilor liberali. Astfel, martori la oficierea uniunii politice au fost însuși președintele PNL, Nicolae Ciucă, și fostul ministru de Interne, Lucian Bode.

Ce îi leagă pe cei trei? … Multe. Deciziile politice nu se discută, dar când ele depășesc această sferă și sufocă zona administrativă e normal să apară tot felul de situații „sinecurale”.

Acceptarea lui Mircia Muntean în echipa PNL nu a reprezentat, pe scena politică, un element de noutate. Fiica și ginerele lui Mircia Muntean sunt bine ancorați la centru. Vecini fini ai familiei Pandele-Firea cei doi s-au remarcat prin poziții favorizante oferite de Gabriela Firea pe vremea când era primar al municipiului București.

Citește și Dealerii de droguri își anunță clienții despre „marfă” pe Telegram, Signal, Snap-Chat sau Instagram. ”Afacerea” – protejată chiar de oameni ai legii

Marea familie PSD-PNL

Din 20 octombrie a.c., prin Decizia 136/2023, Adrian Corbu – soțul Paulei Corbu, fostă Muntean – a fost numit vicepreședinte al Agenției pentru Protecția Mediului, funcție cu rang de secretar de stat. Adrian Corbu s-a remarcat de-a lungul carierei sale printr-o serie de poziții publice, bine plătite, în care a fost promovat de Gabriela Firea.

Timp de trei ani, economistul Adrian Corbu a fost șef de departament la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Bucureşti-Ilfov. Asociație care se ocupă cu dezvoltarea regională, de interes comun, pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov.

Corbu a fost de altfel director la mai multe societăți pe acțiuni ale Bucureștiului. Printre acestea s-a aflat și Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti.

În perioada acestuia, Bucureștiul și județul Hunedoara au păstrat o legătură strânsă prin aceste două familii. Produsele de iluminat festiv al Bucureștiului din anul 2018, în valoare de 6,1 milioane de lei, au fost livrate de o firmă din municipiul Hunedoara – MK Ilumination, coordonată de Horea Baba.

Ginerele lui Mircia Muntean s-a ocupat direct de această ”oportunitate” pentru că era și administrator la Compania Municipală de Iluminat Public a municipiului București.

Mai multe aflați din publicația Gazeta de Dimineață.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...