Mărturii despre spovedania cu „călugărul care îmbrăţişează”. „Mă punea să repet că sunt proastă, că el e Dumnezeu”

Data:

După articolul publicat de „Ziarul de Iaşi”, în care publicația a ridicat un semn de întrebare cu privire la practicile părintelui Ionuţ Hrisostom Turtoi, „călugărul care îmbrăţişează”, ucenic de-al preotului Calistrat Chifan, mai mulţi enoriaşi ne-au scris să ne povestească despre practicile acestui călugăr.

Una dintre cele mai tulburătoare poveşti este a unei tinere de 31 de ani, care a mers să îl caute pe părintele Calistrat în urmă cu patru ani, încercată fiind de mai multe probleme de sănătate.

Citește și: Surse din Mitropolie explică cum va decurge ancheta în cazul preotului Calistrat

Doar că pr. Calistrat Chifan era plecat la Ierusalim, iar în paraclis l-a găsit pe pr. Ionuţ Hrisostom Turtoi, căruia a început să îi povestească prin ce a trecut.

„Nu ştiam cum îl cheamă, dar îi ţin minte figura pentru toată viaţa după ce şoc am trăit atunci”, a spus tânăra pentru „Ziarul de Iaşi”.

Episodul pe care-l povesteşte tânăra este din urmă cu trei ani, ceea ce arată că practicile mâinii drepte a părintelui Calistrat nu sunt recente şi nici singulare.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related