Ministrul Economiei va ajunge la Craiova, pentru a semna primul contract de finanțare în Programul de creștere a competitivității produselor industriale

Data:

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, va ajunge la Craiova, marți, pentru semnarea primului contract de finanțare prin schema de ajutor de minimis „Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creştere a competitivităţii produselor industriale”, lansată în luna noiembrie. 

Prima firmă câştigătoare, de la deschiderea apelului de depunere a cererilor de finanțare, este un producător de locomotive, cu capital românesc -Softronic- care îşi propune să devină un jucător de top în Europa în domeniul producției de locomotive electrice.

Citește și: Dosar repus pe rol: urmaşii medicului care ponta 25 de ore din 24 ar putea plăti gărzile răposatului

Contractul se va semna la sediul fabricii Softronic Craiova, spun reprezentanții Ministerului Economiei.

Ministerul Economiei a lansat, în luna noiembrie, anul acesta, Schema de ajutor de minimis „Sprijin acordat pentru implementarea Programului de creştere a competitivităţii produselor industriale”, adresată întreprinderilor, inclusiv societăţilor cooperative, care activează în sectoarele industriei prelucrătoare şi al recuperării materialelor precum şi entităţilor din infrastructura pentru evaluarea conformităţii produselor industriale, asociaţiilor profesionale şi patronatelor de ramură.

Continuarea, în Reporter 24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto reporter24.info)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related