Misiune în România: gestionarea pădurilor şi situaţia ursului brun pe agenda eurodeputaților

Data:

În perioada 15-18 mai, opt membri ai PE vor vizita România pentru a se întâlni cu reprezentanți ai Guvernului, autorități locale, ONG-uri și experți și a discuta aspecte legate de mediu, potrivit Săptămâna Online.

Vizita, ce se va desfășura la București, Sfântu Gheorghe (Covasna) și Suceava, are loc în contextul depunerii la Parlamentul European a mai multor petiții cu privire la exploatările forestiere ilegale și la gestionarea și protejarea populației de urși bruni.

Citește și: Toleranță la discursul urii: Procurorii au închis 96% din dosarele soluționate în 2022 privind promovarea antisemită, legionară și a criminalilor de război

În prima parte a vizitei, deputații se vor întâlni, la București, cu ministrul mediului, apelor și pădurilor, Barna Tánczos, cu oficiali ai Ministerului Afacerilor Interne și ai Parchetului General, precum și cu reprezentanți ai unor ONG-uri locale. Deputații se vor deplasa ulterior la Sfântu Gheorghe (Covasna) pentru a discuta despre gestionarea populației de urși bruni cu petiționari şi autorități locale, precum și despre gestionarea fondului forestier cu reprezentanți ai ONG-urilor, mediului de afaceri și fermieri.

Continuare în Săptămâna Online!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: Captură video Facebook Regia Nationala a Padurilor – Romsilva)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related