Mitică Dragomir a construit un bloc „vapor” pe un teren furat de la Primărie de o rețea de falsificatori

Data:

Firma fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir (cunoscut publicului drept Mitică Dragomir), a construit un complex imobiliar pe un teren cumpărat de la o rețea de falsificatori de hotărâri judecătorești.

În baza unei sentințe judecătorești false, mai exact decizia 7932 din dosarul cu numărul 21958/1997 al Judecătoriei Sector 1, un anume Ion Grosu a obținut de la municipiul București un teren de 1.916 metri pătrați în Băneasa, pe malul lacului Herăstrău. Grosu ar fi cerut instanței să constate că are dreptul asupra terenului și că l-a dobândit prin uzucapiune de 30 de ani. Totul se întâmpla în 2017.

UzucapiuneaPotrivit Codului civil, dacă un teren este abandonat, fără stăpân, și dacă cineva a avut grijă de el vreme de 30 de ani, chiar dacă nu are acte pe respectivul teren, devine proprietar. În sentința civilă falsă, bătută la mașina de scris, Grosu susține că a cumpărat terenul în 1992 de la o anume Drăghici Gheorghița, care la rândul ei a stăpânit terenul din 1960 fără să aibă acte pe el. În dovedirea acestui lucru, Grosu a prezentat o chitanță de mână.

Citește articolul integral în Europa Liberă.org

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ciocolata PNL. Ziua de 1 Martie, folosită electoral de politicieni liberali

Ciocolata PNL. Ciocolate Milka, introduse într-o cutie de carton...