Naționala feminină de handbal va juca la Pitești barajul pentru calificarea la Mondiale

Data:

Nici nu s-a inaugurat noua sală polivalentă a Piteștiului și deja a fost stabilit primul mare eveniment care va avea loc aici! Primarul Cristian Gentea a anunțat miercuri că a stabilit împreună cu Federația Română de Handbal ca meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2023 să fie găzduit de Pitești Arena!

Așadar, la începutul lunii aprilie, Cristina Neagu și celelalte tricolore vor sosi la Pitești pentru a pregăti manșa tur a barajului de calificare la turneul final din decembrie. Adversara României este naționala Portugaliei, una care nu spune aproape nimic în handbalul feminin, ceea ce înseamnă că în Pitești Arena ne putem aștepta la o victorie de prestigiu.

Campionatul Mondial de handbal feminin va avea loc în luna decembrie în 3 țări nordice: Danemarca, Norvegia și Suedia. Cele 3 naționale sunt calificate din oficiu, alături de Franța, Muntenegru și Olanda. Pentru alte 10 locuri rezervate Europei se vor disputa baraje în zilele de 7/8 aprilie (turul) și 11/12 aprilie (returul).

Continuarea în Argeș Sport


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Marea Neagră este amenințată cu ocuparea completă… de către meduze

Marea Neagră este amenințată. Oamenii reacționează diferit la meduze....

Aventuri de pescuit cu voblere: capturile anului

Aventuri de pescuit cu voblere: capturile anului

Recidivist depistat în timp ce încerca să vândă 456 de punguțe cu heroină

Depistat în timp ce încerca să vândă 456 de...