Negoiță plantează lămâi în Sectorul 3, de mila „bucureștenilor săraci”| Aktual24

Data:

Negoiță plantează lămâi în Sectorul 3, aduși pe bani publici din Grecia. Primarul a cumpărat și portocali, mandarini, banani japonezi, palmieri, hortensii și alte tipuri de plante mediteraneene, pe care a plătit 300.000 de euro, bani publici.

Dacă alți edili, precum Pandele sau Firea, duceau regimente întregi de pensionari, în vacanțe prin Grecia, că să vadă mănăstirile, muntele Athos, marea, farul și primarul, Negoiță, mai practic, s-a decis să procedeze taman pe dos: să aducă Grecia la el în sector, scrie Aktual24.

Citește și Cele trei amnistii mascate din ultimii 7 ani. Chiar și să vrei, nu mai poți intra la pușcărie

Un turneu de „cercetare”

În septembrie și octombrie 2023, firma Algorithm Construcții a cumpărat mai multe plante exotice de la companii din Turcia și Grecia, arată o investigație a publicației Buletin de București.

În total, din banii contribuabililor din sectorul 3 s-au achitat aproape 300.000 de euro pentru portocali, mandarini, banani japonezi, palmieri, hortensii și alte tipuri de plante mediteraneene.

Și pentru că nu putea să-i cumpere așa, după catalog, că una e să vezi portocala pe internet și alta e să te înfrupți din ea la fața locului, Robert Negoiță a făcut achizițiile după un „turneu” internațional de cercetare, în cadrul căruia a vizitat cinci orașe, de la Istanbul la Atena.

Primarul s-a cazat pe bani publici doar la hoteluri de patru și cinci stele și a închiriat mașini de lux, precum Mercedes-Benz E Class.

Citește și Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Negoiță plantează lămâi în Sectorul 3. Nu i-a consultat nimeni pe bucureșteni

Toate aceste costuri i-au fost acoperite – că să vezi a naibii coincidență! – chiar de Algorithm Construcții compania municipală din subordinea primăriei sectorului 3 care a făcut și achizițiile.

Cu alte cuvinte, primarul s-a plimbat pe banii fraierilor, a cumpărat plante exotice tot din banii fraierilor, fără să-i întrebe dacă le vor sau nu, iar acum, că orice pesedist de cumetrie care se respectă, plânge pe umărul amarastenilor și se laudă că le-a făcut și lor o bucurie: păi când ar mai fi apucat săracii să vadă ei Grecia, la lefurile și pensiile de mizerie pe care le au?

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Aktual24 / aktual24.ro

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Protest pro-Palestina la București. Manifestanții condamnă masacrul din Gaza

Protest pro-Palestina la București, sâmbătă, după ce manifestări similare...

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...