Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește la Iași | Ziarul de Iași

Data:

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România se întâlnește la Iași, „Universitaria”, vineri, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), unde vor fi prezenți 10 rectori.

Pentru cel mai reprezentativ consorțiu universitar din țara noastră au fost luate mai multe măsuri organizatorice.

Citește și Agenția Națională de Integritate îl protejează pe Cătălin Cîrstoiu. Nu răspunde dacă este în incompatibilitate

Peste 100 de participanți de la 10 universități

A fost convenită agenda evenimentului, au fost stabilite panelurile de lucru, au fost stabilite spaţiile de desfăşurare a lucrărilor, au fost rezervate locurile de cazare, au fost stabilite evenimentele sociale, și a fost confirmată prezența.

„Vor fi prezenți peste 100 de participanți de la 10 universități (UAIC, Universitatea din București, Universitatea ,,Babeş-Bolyai”, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice, Universitatea din Craiova, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea de Stat din Moldova). Toți rectorii și-au anunțat participarea”, au transmis reprezentanții universității, potrivit Ziarul de Iași.

Citește și Cele trei amnistii mascate din ultimii 7 ani. Chiar și să vrei, nu mai poți intra la pușcărie

Cel mai reprezentativ consorțiu universitar

Astfel, până pe 21 aprilie, pe panelurile obișnuite (rectori, președinții Senatului, prorectori, directori generali administrativi, secretari șefi, gradini botanice și stațiuni de practică studenteasca, reprezentanți ai studenților și reprezentanți ai sindicatelor) se discută aspecte ce țin de competențele participanților.

Consorţiul Universitaria s-a constituit inițial prin colaborarea a cinci Universităţi: Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Continuarea în Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto: Ziarul de Iași / ziaruldeiasi.ro

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...

Protest pro-Palestina la București. Manifestanții condamnă masacrul din Gaza

Protest pro-Palestina la București, sâmbătă, după ce manifestări similare...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...