Nereguli la Bihor: romi cărați la vot și asistați în cabinele de votare de angajații Primăriei, ștampilă furată | Bihoreanul

Data:

spot_img

Nereguli la Bihor și scandaluri „clasice” însoțesc din patru în patru ani votarea. Poliția și Biroul Electoral de Circumscripție al comunei Lugașu de Jos au fost sesizate că angajați ai Primăriei organizează transportarea romilor la secțiile de votare, intră cu aceștia în cabinetele de vot și îi „ajută” să pună ștampilele pe buletinele de vot, dar și că din secția de votare organizată în satul primarului UDMR a dispărut una dintre cele cinci ștampile cu mențiunea VOTAT.

Nereguli la Bihor încă de dimineață

Acuzele privind neregulile care au loc în cadrul procesului electoral în comuna Lugașu de Jos au fost sesizate de candidata PNL la funcția de primar, Loredana Berzovan, care a declarat BIHOREANULUI că le-a reclamat atât Biroului Electoral comunal, cât și Poliției.

Citește și: Vot la 18 ani. „Primul vot e extraordinar! Am simțit că pot face o schimbare”

„Am primit ceva sesizări…”

Contactat de BIHOREANUL, președintele Biroului Electoral de Circumscripție Lugașu de Jos, procurorul George Sas, a confirmat că „am primit ceva sesizări încă de la ora 8 dimineața”.

Acesta nu a putut răspunde cum își explică faptul că unii alegători au putut vedea pentru a ajunge în secțiile de votare, dar brusc nu au mai văzut în incinta acestora, încât să justifice „asistarea” lor de către angajații primarului.

Continuarea în Bihoreanul!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: ebihoreanul.ro

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Elevii botoșăneni, campioni la competiția națională de dezbateri ,,Griffon Debates” | Monitorul de Botoșani

Elevii botoșăneni, campioni la competiția națională de dezbateri ,,Griffon...

Cum arată viața unui imigrant în România | Bihoreanul

Cum arată viața unui imigrant în România. Tot mai...