O fetiță a fost lăsată să zacă pe jos, în mijlocul clasei, la o grădiniță din Capitală

Data:

O mamă a adus la cunoștința publicului un incident șocant petrecut într-o grădiniță din București, în care fetița ei, de doi ani și cinci luni, a fost lăsată să zacă în mijlocul clasei, timp de aproximativ două ore, fără ca educatoarele să intervină.

Micuța a fost ulterior dusă la spital cu insuficiență respiratorie. Copila manifestase stări de rău în fața personalului didactic și a angajaților grădiniței, dar a fost ignorată, se arată în postarea mamei de pe Facebook. „Este inadmisibil ca într-o grădiniță să fie lăsat un copil de 2 ani și 5 luni să zacă timp de atâtea ore pe jos în mijlocul clasei în timp ce «doamnele» butonează de zor telefoanele și nici măcar una nu se uită la copii să vadă dacă mai respiră, dacă mai trăiesc”, a spus Lorena Constantin pe Facebook.

Citește “Famigliile” care au acaparat o comună – El primar, nevasta vice, finul secretar, fiul referent

Incidentul s-a produs pe 22 septembrie, când partenerul mamei a preluat fetele de la grădiniță și a observat că una dintre ele respira foarte repede și sacadat, precum și dificultăți în a sta în picioare. Copila a fost transportată de urgență la spital unde i s-a administrat oxigen și aerosoli cu ventolin. După ce a obținut înregistrările de pe camerele de supraveghere, mama a constatat că fetița sa a stat mult timp întinsă pe jos, în timp ce cadrele didactice și ceilalți copii păreau să o ignore.

„La data de 2 octombrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 22 septembrie 2023, după ce a preluat-o pe fiica sa, minoră, în vârstă de doi ani și cinci luni, de la o grădiniță din Sectorul 6, la care este înscrisă, a constatat ca aceasta este într-o stare precară de sănătate. Cercetările au fost preluate de către Serviciul Siguranța Școlară, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Mai multe, în Ziarul de Iași.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related