O mamă a fost încătușată de polițiști pentru că a vrut să-și ia acasă copiii pentru care are custodie

Data:

O mamă a fost încătușată de polițiști. Este o poveste sfâșietoare despre trei copii din Iași care sunt traumatizați în permanență din cauza scandalului dintre părinții lor. Mama a primit custodia copiilor de la judecători, până când procesul de divorț va fi tranșat. Dar tatăl îi ține la actuala locuință și le interzice să-și vadă mama.

De fiecare dată când ea încearcă să ajungă la copii, el cheamă Poliția. „Este o complicitate a Poliției, care mă sancționează pe mine că vreau să îi văd, nu pe el că refuză să se supună unui ordin judecătoresc”, spune femeia.

Recordul l-a atins un polițist care a amendat-o de 4 ori în aceeași zi, după ce a ținut-o două ore în cătușe după ce ea a vrut să ajungă la copii. Între soți tensiunea e maximă: el o acuză că își traumatizează copiii, ea spune despre el că a drogat-o cu un medicament puternic.

Citește și: Contracte de publicitate de 1,2 milioane de lei pentru a lăuda realizările primăriței Olguța Vasilescu

O căsnicie în agonie din 2020

Vasilica Mihăilă și Eduard Lucian Mihăilă s-au căsătorit în anul 2007 și au trei copii. Ea spune că soțul are un istoric de infidelitate și că, în 2020, i-a propus să divorțeze la notar. El a pus condiția să îi rămână casa, firma la care Vasilica era unic asociat, copiii și toate bunurile mobile, contra unei sume de bani.

„Am refuzat divorțul la notar, spunându-i că nu îmi doresc nimic de la el și că mă voi mulțumi cu decizia unei instanțe de judecată. Soțul a refuzat divorțul pe cale judecătorească și a început să îmi facă cafeaua în fiecare zi, dându-mi impresia că își dorește să repare căsnicia. Am început să mă simt rău, motiv pentru care am făcut câteva analize și investigații. Pe 10 februarie 2021, la jumătate de an distanță, am descoperit că îmi administrase în fiecare zi în cafea un medicament antipsihotic denumit Rispolept. Au urmat și agresiuni fizice, astfel că, în mai 2021, am deschis proces de divorț la Judecătorie”, explică Vasilica Mihăilă.

Procesul durează de aproape 3 ani și a ajuns la termenul 23, ce va avea loc în martie.

Continuarea în Reporteris.ro

Citește și: Sunt prosumator din 2021. Cât am așteptat, ce am primit

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related