O minoră și doi adulți, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc VIDEO

Data:

O minoră și doi adulți, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc, la Galați. Două persoane sunt membre ale aceleiași familii și sunt acuzate de comiterea infracțiunii în formă continuată.

YouTube video

Trafic de droguri de mare risc

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada septembrie 2023 – februarie 2024, acţionând în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, persoanele cercetate, din care una minoră (17 ani) la data începerii comiterii faptelor, ar fi procurat, deţinut, depozitat, transportat, distribuit şi vândut către consumatori din județul Galați, peste 500 de grame de canabis și aproximativ 2 kilograme de cristal (3 – CMC și 4-CMC, droguri de mare risc).

Citește și: Noul sediu al Studioului TVR Craiova și-a dublat valoarea la a treia autorizație de construire

În urma celor 9 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate peste 180 de plicuri conținând substanță vegetală, porționată și ambalată în scopul comercializării, mai multe pungi și recipiente conținând substanță vegetală, mai multe pungi cu substanțe de tip cristal, cântare electronice, obiecte purtătoare de urme de substanță, bani, precum și alte mijloace de probă.

Doi traficanți au fost reținuți

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. Galați au dispus reținerea celor 2 persoane, pentru 24 de ore. Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați, cu propunere de  arestare preventivă a celor două persoane, pentru 30 de zile.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați”, precizează Poliția Română.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. Mai căutați că s-ar putea să aveți mari surprize câți traficanți veți depista cu ajutorul convorbirilor telefonice și în județul Constanța, numai că sunt șmecheri au telefoane vechi cu butoane, sunt și oameni ai legi care fac trafic de droguri și proxenetism și sunt bazați că nu vor fi niciodată depistați sau controlați in trafic. Vă spun fiindcă este foarte dubios că sunt prieteni cu genul de persoane care au probleme cu legea și care au fost și sunt cercetați penal unii având și dosare penale. Deci căutați bine și veți avea rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Accident grav în Tulcea, între un microbuz şi o maşină de teren. Șapte persoane rănite

Accident grav în Tulcea. Şapte persoane au fost rănite...

Premiul Carol cel Mare, acordat rabinului Pinchas Goldschmidt

Premiul Carol cel Mare, acordat de oraşul Aachen, este...

Florin Piersic a fost operat. Starea actorului este stabilă

Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de...