O primărie din județul Botoșani, amendată de CNCD după umilirea unui funcţionar

Data:

Situație uluitoare în județ, unde primăria unei comune a fost sancționată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) din cauza tratamentului la care a fost supus un funcționar public. Sancțiunea a fost contestată în instanță, dar a fost menținută de judecători. Sentința definitivă a fost pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, după un proces care a durat mai mulți ani.

Cazul este fără precedent și demonstrează unde se poate ajunge din cauza orgoliilor personale din partea unora ajunși vremelnic în conducerea unor instituții.

Fost consilier principal în cadrul compartimentului Asistenţă Socială la Primăria Mihălăşeni, Liviu Edu a fost unul dintre cei care au demascat, mai tot timpul, afacerile celor din administrație. Sesizările făcute de el la instituțiile de control au deranjat, astfel că cei din primărie au început să-i caute nod în papură și l-au destituit.

Măsura a fost contestată în instanță, iar Liviu Edu a fost reîncadrat pe funcție, la începutul lui 2019.

Citește articolul integral pe Monitorulbt.ro

Citeşte şi: A început pelerinajul de la Iaşi de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Sunt aşteptaţi 300.000 de credincioşi

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related