O roată panoramică va fi instalată la Galați

Data:

O roată panoramică va fi instalată la Galați. Gălăţenii vor avea parte de Festivalul „Feerie de iarnă”, în perioada 30 noiembrie 2023 – 8 ianuarie 2024, festival care va fi compus din trei evenimente principale: Serbările de Sfântul Andrei (în Grădina Publică și pe Faleză), Târgul de Crăciun – „Orășelul lui Moș Crăciun” (în Grădina Publică) și Revelionul 2024 (locul urmând să fie anunțat).

„Roată panoramică de cel puțin 22 de metri, muzică de petrecere, etno, folclor, pop, colinde, DJ și muzică electronică, artiști consacrați, demonstrații gastronomice, o paradă de Moși Crăciuni și un Revelion cu show de lasere, efecte speciale și focuri de artificii în cel puțin trei zone din oraș. Cam asta își dorește Primăria Galați pentru o «Feerie de Iarnă» care să dureze de pe 30 noiembrie 2023 până pe 8 ianuarie 2024”, anunțam în ediția din 5 octombrie 2023 a ziarului „Viața liberă”. Primăria pusese la bătaie un contract de 1.000.000 de lei fără TVA pentru organizarea distracției.

Citește și  Avionul care trebuia să-i aducă în țară pe românii evacuați din Gaza s-a stricat

Conform datelor publice de pe portalul administrației locale, contractul a fost atribuit firmei Autentic Technology & Events SRL, cu o valoare finală de 995.000 de lei fără TVA. Firma nu este străină de organizarea evenimentelor municipalităţii gălățene. Iar în Grădina Publică pregătirile au început deja.

„Am fost hărnicuți și anul acesta am reușit să ne facem toate procedurile din timp. Colegul meu care se ocupă de evenimente a înțeles faptul că dacă o mai «chiflea» încă o dată, cel mai probabil era ultima chiflă pe care o mai apuca. N-am înțeles de ce trebuie să vină decembrie și eu să am procedura în derulare. Nu e ca și cum procedura cere de mâncare. N-a fost cazul anul ăsta. Într-un târziu, el și echipa pe care o coordonează au înțeles că poți să faci demersurile din iunie. Avea deja nu două cartonașe galbene urmate de unul roșu, ci două roșii… urmat de unul mov, la ochi. Dar n-a fost cazul anul acesta, au mers OK lucrurile, drept pentru care vom avea la Galați sărbători așa cum ar trebui să aibă orice comunitate”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu, la Pro Lider FM, explicând că „ordonanța austerității” nu a afectat distracția de sfârșit de an a gălățenilor, deoarece procedura de achiziţie era deja în derulare la momentul în care Guvernul a anunţat că le interzice autorităţilor locale să organizeze festivaluri pe bani publici. Mai multe aflați din Viața Liberă.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Uber și Bolt versus taxi. Ce alimentează conflictul  | Ziarul de Iași

Concurența dintre firmele de taxi tradiționale și serviciile de...

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba...