Om de afaceri, sub control judiciar pentru lucrări neautorizate în zona protejată a Cetăţii Bistriţa

Data:

Om de afaceri, sub control judiciar pentru lucrări neautorizate în zona protejată a vechii cetăţi Bistriţa. Conform unui comunicat al I.P.J. Bistrița-Năsăud, la data de 18 august a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, a unui bărbat, de 59 de ani, din Bistrița.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la un imobil din Bistrița, deținut de o societate pe care bărbatul în cauză o administrează, ar fi fost efectuate lucrări de construcție și demolare și ar fi fost continuată executarea lucrărilor după dispunerea opririi acestora, de către organele de control, constând în intervenții la peretele clădirii respective, în zona ușii de acces. Totodată, ar fi fost efectuate lucrări care pot afecta siturile arheologice, în absența certificatului de descărcare de sarcină arheologică.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Din descrierea faptelor putem să ne dăm seama că este vorba despre intervențiile neautorizate sesizate atât de Poliția Locală, cât și de presă, lucrări efectuate la fostul Restaurant Parc, deținut de Gelu Drăgan, patronul EMI Corporation.

Continuarea în Saptamana.online

Citește și: FOTO Cum arată țevile care au ținut jumătate de București fără apă caldă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Saptamana.online)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie | Bihoreanul

Dezvoltare prin ştiinţă şi tehnologie, acesta este obiectivul urmărit...

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. 3 au fost deja respinși | Ziarul de Iași

Cine sunt cei 9 candidați la Primăria Iași. Trei...

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul șpăgii de la UMF Iași,...