OPINIE | Cum a ajuns Budai să fie la un pas de mazilire. De la RTV şi Antena 3 i se trage

Data:

Marius Budai este în centrul unui scandal major, după ce Libertatea a publicat mărturii ale unor PSD-iști de vârf conform cărora ministrul Muncii a hărţuit sexual mai multe femei din PSD în timp ce era în stare avansată de ebrietate. Conducerea PSD păstrează oficial tăcerea, însă neoficial se vorbeşte deja despre excluderea lui Budai din partid.

„Budăi trebuia să plece din Guvern că nu a făcut reforma pensiilor speciale, iar pentru incidentele cu femeile trebuia să plece de tot din politica”, a declarat pentru Libertatea un membru din conducerea PSD care a preferat să îşi păstreze anonimitatea.

Este puţin probabil ca informaţiile despre incidentele cu femei provocate la beţie de Budai să fi scăpat în presă fără acordul conducerii partidului. Într-o formaţiune care a avut de a face deseori cu DNA, supremul păcat este „turnătoria”, astfel încât nimeni nu ar risca să se sinucidă dezvăluind lucruri compromiţătoare tocmai despre un membru de seamă şi reprezentativ al partidului.

Conducerea PSD, în special Ciolacu şi Firea, speră să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură prin aruncarea peste bord a lui Budai. Primul motiv îl reprezintă scandalul în creştere legat de a treia transă a PNRR, acordarea acesteia urmând să fie blocată având în vedere că nu s-a făcut mai nimic legat de pensiile speciale.

Continuarea în Aktual 24.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la Romanian Creative Week

Povestea genții Lady Dior, spusă de Mircea Cantor la...

Cum arată vila unde fac arest fiii „vrăjitoarei” Sidonia, criminalii de la Padina

Acest imobil din Sectorul 5 este locul unde frații...

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 2: inițial cinci...