Pârtia Cocoș defectă. Are suficientă zăpadă, dar nu funcționează teleschiul

Data:

Pârtia Cocoș defectă. Pârtia este celebră pentru că e făcută la o altitudine de 600 de metri și că s-au îngropat în ea 5,5 milioane de euro dintr-un credit pentru realizarea visului unui primar PSD, în ciuda tuturor celor care avertizau că e o greșeală.

Pârtia Cocoș a funcționat 2 zile anul acesta și apoi au venit ploile, temperaturile pozitive au topit zăpada, dar a apărut și o defecțiune la instalația de teleschi.

Bistrițenii doritori de schi și care ar vrea totuși să profite de vremea bună de acum, când a nins la Bistrița, sunt supărați că administrația a anunțat că nu mai investește în pârtie și uite că au apărut problemele.

Mai mult ei acuză că nu se mișcă nimic la pârtie, nu răspunde nimeni la telefon, pentru că nu e nimeni acolo. Angajați plătiți tot timpul anului. În favoarea administrației am avut și frig, au făcut și zăpadă, dar s-a stricat teleschiul.

Citește și Gafa lui Chirica, de Ziua Unirii: „Alexandru Ioan Cuza, Regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii „urinii”

Pârtia Cocoș defectă

La rugămintea unor bistrițeni am întrebat la Primărie dacă se știe ceva. Oficial e o defecțiune și nu se știe când se va putea redeschide pârtia.

Ce spune unul dintre bistrițeni: „Suntem o grămadă de instructori de schi care așteptăm după ei să repare, ca să ne reluăm orele, este plin de copii care așteaptă și pe care i-am tot amânat pentru că au zis mâine, poimâine că deschid etc.

Plus că vine vacanța de schi unde mulți părinți nu își permit să trimită copiii în tabere de mii de lei.”

Pe surse, se spune că este nevoie de o piesă ce trebuia să ajungă din Italia, piesa a ajuns dar ghinion nu era aia de vină, cică era motorul, trebuia dus la bobinat, după au zis că și frânele trebuie schimbate etc.

Mai multe aflați din publicația Săptămâna Online.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related