Patronatul OFA UGIR lansează soluții pentru evoluția educației din România

Patronatul OFA UGIR lansează soluții pentru evoluția educației din România

Soluții pentru evoluția educației din România, propuse de patronatul OFA UGIR. Educația nu este un demers de dragul procesului, ci un demers cu țintă clară: generații noi de persoane care să fie pregătite corespunzător moral și profesional pentru a activa pe piața muncii – fie ca angajatori, fie ca lucrători.

Soluțiile pe care patronatul OFA UGIR își propune să le avanseze în urma Conferinței de la Iași, din 13 mai, au reala șansă să fie cele mai adecvate și ancorate în realitatea economică. De ce spunea aceasta?

Pentru că la Conferința Națională din 13 mai 2024 începând cu ora 09:30, la Congress Hall Iași, Sala Chopin & Vivaldi, pe tema:

„EDUCAȚIA VIITORULUI: între parenting și cerințele pieței muncii”

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) va asigura o dezbatere de interes major pentru viitorul României, reunind ideile antreprenorilor, ale experților în educație, ale specialiștilor pe tema formării profesionale și, cel mai important, ale celor 200 de participanți așteptați la eveniment.

Educația are misiunea de a oferi tuturor copiilor, tinerilor și adulților cele mai bune șanse de reușită profesională și socială, de aceea susținem o educație ce răspunde nevoilor și intereselor generațiilor actuale și viitoare, accesibilă și echitabilă pentru toți cetățenii României.

În calitate de keynote speaker, Urania Cremene, Fondatoare All About Parenting, va sublinia importanța și rolul educației în sprijinirea tinerilor pentru adaptarea la cerințele meseriilor viitorului.

Primul panel, Parenting și educația viitorului, îi va avea vorbitori pe:

Ruxandra Bucevschi, fondatoare și manager Twinkle Star

Alexandru Holicov, CEO & Fondator platforma Adservio

Monica Ghiurco, jurnalist senior TVR, Doctor in știinte economice

Silviu Mihail Tiță, prof. univ. dr. în cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi – Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor

În panelul doi, Învățământul dual și piața muncii, îi avem vorbitori pe:

• DHC. Daniel Condurache, prof. univ. ing. Emerit în cadrul Universității Tehnic e ”Gheorghe Asachi” din Iași, Membru al Academiei Române

Octavian Dan, Președinte al Asociației Firmelor Bihorene

Cristina Maria Chiriac, Manager & Founder Sense Romania

Ștefan Popa, CEO Clinicile de Estetică aBeauty Clinique

Keynote speakerul conferinței noastre va fi Urania Cremene, mamă, expert în parenting și autoare de cărți și programe online pentru părinți. Urania are o experiență de peste 20 de ani ca trainer și public speaker, pentru care a obținut mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator. Urania va avea alocată o sesiune specială unde va vorbi despre importanța rolului parenting-ului în sprijinirea tinerilor pentru adaptarea la cerințele meseriilor viitorului.

Citește și: Patronatul Organizației Femeilor Antreprenor aduce la Cluj-Napoca o nouă viziune asupra rolului României în economia europeană

Patronatul OFA UGIR lansează soluții pentru evoluția educației din România

Vă invităm cu drag la conferință, convinși că împreună vom contura un pachet de soluții, pe care patronatul OFA UGIR le va promova în fața decidenților.

„Decizia de implicare în comunitățile în care avem familiile și afacerile este cea care ne va face visele realitate într-o zi. Fiecare idee, fiecare soluție pe care o gândim împreună și pe care știm cum să o implementăm, ne va duce cu un pas în față, spre o Românie cu o piață a muncii predictibilă, cu profesioniști, cu meseriași, cu creatori.” susține Mirabela Miron, Președinta OFA UGIR și gazda Conferinței.

La final de eveniment veți avea oportunitatea să schimbați idei, să stabiliți noi contacte cu toți participanții, într-o sesiune de networking.

OFA UGIR este patronatul care din anul 2020 s-a făcut remarcat prin susținerea femeilor antreprenor și a adus împreună peste 800 de membri și colaboratori, care cred în viziunea dezvoltării și inovării mediului antreprenorial românesc.

Detaliile despre eveniment și înscrierea sunt disponibile la acest link sau aici.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.