Patronatul Organizației Femeilor Antreprenor aduce la Cluj-Napoca o nouă viziune asupra rolului României în economia europeană

Data:

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) din Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR) propune în cadrul unei Conferințe de anvergură la Cluj-Napoca o redefinire a rolului României în noua economie europeană: oportunități și provocări pentru sectorul privat.

Evenimentul va avea loc joi, 8 februarie 2024, începând cu orele 10h00, la Grand Hotel Italia 5* și va aduce împreună experți naționali și europeni, antreprenori și reprezentanți guvernamentali, pentru a discuta despre viitorul economiei României în context european.

Conferința va explora modul în care Uniunea Europeană va sprijini competitivitatea mediului privat din UE, față de actorii economici din America de Nord și Asia.

Un accent deosebit va fi pus pe implicarea României în discuțiile economice europene și pe modul în care structurile asociative ale mediului privat din România pot influența deciziile.

Un subiect-cheie vor fi oportunitățile de finanțare oferite de Guvernul României pentru mediul privat în următorii ani. Vom analiza domeniile economice prioritare și schimbările în paradigma surselor de finanțare a proiectelor private, subliniind necesitatea adaptării antreprenorilor români la aceste evoluții.

Un accent deosebit  va fi pus pe evoluțiile în următorul deceniu așteptate în industria IT și a tehnologiilor înalte. Cât de pregătite sunt firmele românești pentru transformările strategice și structurale.

Un alt punct de interes pentru IMM-urile participante îl va reprezenta discutarea implicațiilor Net Zero Industry Act, subliniind importanța adaptării la cerințele de sustenabilitate.

Doi key-note speakeri de renume vor aduce în discuție modul în care mediul privat poate contribui la schimbările socio-economice la nivel național, european și mondial.

Un alt subiect de mare interes va fi importanța leadership-ului la nivel antreprenorial. Conferința va oferi o perspectivă asupra diferențelor între liderii tranzacționali și cei transformaționali, subliniind tipul de lideri de care economia României are nevoie pentru succes în viitor.

Prin această conferință, patronatul OFA și confederația patronală UGIR demonstrează angajamentul lor pentru consolidarea rolului României în economia europeană și sprijinirea dezvoltării sectorului privat.

Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru dialog, schimb de experiențe și idei, contribuind astfel la formarea unei viziuni strategice pentru viitorul economic al României.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează:

*Creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești,

*Sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor,

*Susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare

https://fb.me/e/3oI4rcxht

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...