Fostul şef al DIICOT Olt s-a retras din PNL, la nici 24 de ore de la înscriere

Data:

Fostul şef al DIICOT Olt, procurorul Alexandru Dragomir, acum pensionat, s-a retras din PNL Olt la nici o zi după ce organizaţia condusă de deputatul Gigel Sorinel Ştirbu anunţa înregimentarea fostului magistrat, pe pagina oficială de Facebook.

Mai mult, PNL Olt a postat marţi şi o fotografie cu Alexandru Dragomir şi Gigel Sorinel Ştirbu, acesta din urmă anunţând primirea în partid a fostului procuror anti-mafie.

Citește și: Studiile premierului Ciolacu: și-a făcut masterul la frecvență redusă. SNSPA evită să ofere mai multe detalii

„Începând de astăzi, domnul Dragomir Alexandru, fostul Procuror-Șef al DIICOT pe Județul Olt, a ales să se alăture echipei liberale, împărtășind crezul că împreună suntem mai puternici în lupta pentru salvarea județului din ghearele celor care îl conduc de 34 de ani!”, transmitea PNL Olt.

Miercuri, la nici 24 de ore de la postare, l-am contactat telefonic pe fostul magistrat. Acesta a precizat că a revenit asupra deciziei

Citește și: Un alt avocat reclamă presiuni pentru a se retrage din dosarul „Ferma Dacilor”

Citește și: România nu mai produce nimic. O minciună ușor de combătut

Fostul şef al DIICOT Olt s-a retras din PNL

„Vă aduc la cunoştinţă că am revenit asupra acelei decizii cumva neaprofundate. Am adus şi la cunoştinţa partidului şi sunt în măsură să vă comunic că nu sunt înregimentat politic şi că am adus la cunoştinţă retragerea acelei adeziuni. Aşa că nu mai e de actualitate.

A fost o decizie personală şi în sensul luării şi al renunţării. Nu consider că trebuie să mă implic în a desfăşura o astfel de activitate”, a declarat Alexandru Dragomir.

Totodată, el a declarat că le-a transmis liberalilor să retragă de pe Facebook fotografia în care apare cu Gigel Sorinel Ştirbu.

„Le-am transmis să retragă acea fotografie de care am fost conştient că se realizează, dar nu am fost consultat şi la postarea ei. Le-am comunicat acest aspect”, a mai spus fostul procuror.

Continuarea, în Reporter24.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Investiție de interes public, pierdută din cauza birocrației | Ziarul de Iași

Primăria Iași a ratat o investiție de interes public,...

Victor Micula scapă de închisoare | Bihoreanul

Victor Micula scapă de închisoare, într-un dosar în care...

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina | Oglinda de Azi

„Viza de flotant” pentru alegeri. Investigația unui ONG din Câmpina...