Percheziții în judeţele Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov, într-un dosar de furt cupru

Data:

Poliţiştii fac percheziţii în judeţele Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov într-un dosar de furt cupru, prejudiciul fiind de aproximativ 200.000 de euro.

Potrivit Poliției Române, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează miercuri șase percheziții domiciliare în județele Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov.

„Activitățile vizează un dosar de cercetare penală, înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, privind sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârșită în luna august anul acesta”, a transmis Poliția Română.

În cazul a patru persoane vor fi puse în aplicare mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului.

Citește și: Judecătorul Glugă de la Craiova, actual candidat la CSM, sprijinit pentru șefia DIICOT în urmă cu un deceniu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Arhivă)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related